GIGI New Age G4 – A többszintű bőrregeráció új korszaka

Az elmúlt 20 év változásai hatalmas kihívást jelentenek a kozmetikai iparnak, mivel a fiatalság, a „fiatalon maradás” központibb kérdés lett, mint eddig valaha. A professzionális kozmetikai termékeknek fel kell venni a versenyt a tűs-és egyéb műtéti beavatkozások eredményeivel. 

2022. április 13., 15:36

Szerző:

A GIGI Laboratories 65 éves tapasztalattal, vezető bőrgyógyászok, és kémikusok bevonásával fejleszti ki mindig a legújabb termékcsaládját az anti-aging piacon jelentkező aktuális igények szerint.

Ennek hű bizonyítéka a New Age G4 termékcsalád megjelenése, mely új korszakot nyit a kozmetikai életben, és 4 szinten (mikrobiom, epidermális gát, epidermisz és irha) küzd intenzíven az öregedés jelei ellen. 

A G4 termékcsalád a legmodernebb hatóanyagokat tartalmazza, amelyek ellensúlyozzák az öregedést kiváltó tényezőket, és hatékony, többszintű ránckorrekciót biztosítanak, miközben jelentősen javítják a bőr feszességét és rugalmasságát.

A NEW AGE G4 egy forradalmian új kezelés, mely biztonságos megoldást nyújt a bőr azonnali látványos megfiatalítására.

A termékek többek között egy egyedi, szabadalmaztatott PCMTM complexet tartalmaznak (Peptidek + Ceramidok + Mátrix), amely garantálja a bőrsejtek megújulását, megakadályozza a káros oxidatív folyamatokat, és gyors regenerációt eredményez.

Az új vonal emellett számos olyan fontos összetevőt tartalmaz, amelyek garantálják a bőr feszességét, extra hidratáltságát, gondoskodnak arról, hogy az arc bársonyos, rugalmas, egészséges és fiatal legyen (pl. hialuronsavak többféle molekulatömegben, „7 olajkomplex”, Symlift, DMAE, Goji-kivonat, hogy csak a legfontosabbakat említsem.)

Ez egy exkluzív, fiatalító program, mely a luxuskezelések közé sorolható. A prémium kezelésekre egyre nagyobb az igény a vendégek részéről, hiszen ők is látják, tudják, hogy eredményes megoldást csak exkluzív hatóanyagokkal vagy eszközökkel lehet elérni. 

Emellett számos kabin-és lakossági termék található még a G4 palettáján, hogy egy 100%-os, teljeskörű anti-aging programot tudjon kínálni a kozmetikus a szépülni vágyó pácienseknek.

Részletek: www.gigicosmetic.hu