06:45 - 09:00

Keljfeljancsi

Fiala János műsora

Elsötétült Budapest egyik jelképe

Komoly felújításon gondolkozik az üzemeltető cég - Néhány hónapja már nem mutatja sem az időt sem a hőmérsékletet, de még a Skála Metró reklámait sem a Nyugati téren lévő forgóóra. Az üzemeltető cég szerint a szerkezet műszaki állapota kívánta meg a lekapcsolást, de a felújítást már tervbe vették.

2011. május 10., 15:48

Valószínűleg egy budapesti fiatalnak sem ismeretlen a Nyugati téri forgóóra, hiszen számtalan találkozásnak volt már a helyszíne. A járó-kelőknek azonban már feltűnhetett, hogy egy ideje már nem mutatja az időt és hőmérsékletet eme csodás szerkezet, a szintén itt helyet foglaló szökőkútról nem is beszélve. Ez utóbbi ugyanis már tavaly nyáron sem működött.

Mint azt hosszas kérdezősködés után, a Terézvárosi Önkormányzat sajtóreferensétől, Hampl Mártától a NapiÁsz Online megtudta: „A Nyugati téren lévő óra és szökőkút tulajdonosa és üzemeltetője a Skála-Metró Kft., ügyvezetője Kovácsné Szentes Gyöngyi.”

Videó a

NapiÁszon itt.

2021. február 18., 17:38

A pszichiáter hetente jelentkezik online élő műsorral a 168.hu-n. Beszélgessen a dokival, kérje ki a véleményét! Mutatjuk, ezt hogyan teheti meg.

2021. február 13., 09:08

Amellett, hogy a Woho lesz Európa legmagasabb faépülete, társadalmi és ökológiai paradigmaváltást is hozhat magával. A társasház megépítése egyben arra is kísérlet, hogy megfizethető lakhatási modellt teremtsenek.