Megjelent az ELLE Decoration új lapszáma: a tavasz bűvöletében

Már az újságárusoknál az ELLE Decoration legújabb lapszáma, amelyben tavaszi trendek, energiahatékonysági tippek és elképesztően különleges otthonok várnak!

2023. február 27., 14:44

Szerző:

Látogass el velünk Párizsba! Meglestük az új ELLE Maison szállodát, high-end üzletekbe látogattunk el a Paris Deco Off alkalmából, és elképesztő mennyiségű inspirációval lettünk gazdagabbak!

 

Természetesen nem értük be ennyivel: Törökországban is látogatást tettünk, ahol egy erdőszéli villa várt bennünket, és a hamisítatlan skandináv stílusba is belekóstoltunk Hanna Hellquist svéd sztárújságíró második otthonában.

És ez még nem minden! Többek között Londonban, egy dél-afrikai borvidéken és Bécsben is jártunk – utóbbi a fiatal színésznő, Coco König lenyűgöző lakását rejti!

 

A képzeletbeli utazások közepette napjaink legnagyobb kihívásáról, az energiahatékonyságról sem feledkeztünk meg: elismert hazai kutatókat és szakértőket kérdeztünk meg fenntartható termékekről, innovációkról és okos megoldásokról.

 

A friss tavaszi szellő számtalan izgalmas trendet és inspirációt hozott magával. A legújabb híreket, valamint kedvenc hazai egyéniségeink kiszemelt bútorait és kiegészítőit is olvasóink elé tárjuk, ráadásul a konyhamániások is számtalan ötlettel fognak gazdagodni 16 oldalas összeállításunknak hála!

Rendeld házhoz kényelmesen az ELLE Decoration legújabb lapszámát az ELLE WEBSHOP-on keresztül és designer vászontáskát küldünk hozzá ajándékba!