UIP

2009. szeptember 10., 05:59

Alec Baldwin nem randizik a sztárszakáccsal

Tagadja Alec Baldwin a hírt, hogy Bethenny Frankellel randevúzna. A csinos, fiatal hölgy egy valóságshow egyik főszereplője. A Valódi New York-i feleségek (The Real Housewives of New York City) a Született feleségek nyomán jött létre, csak éppen igazi középosztálybeli hölgyek életét kíséri figyelemmel. Bethenny civilben sztárszakács és egy egészséges ételeket gyártó és forgalmazó cég tulajdonosa, mellesleg el van már jegyezve.
Baldwin azért keveredett gyanúba, mert egy elegáns partin izgatottan azt kérdezgette mindenkitől, hol késik Bethenny, aki szintén hivatalos volt az eseményre. – Nem járunk, és nem is szeretném – magyarázza a színész. – A partin azért érdeklődtem iránta, mert egy barátom kislánya imádja Bethennyt, és én megígértem neki, hogy bemutatom őket egymásnak. Lám, így keletkezik a szerelmi pletyka.
Alec Bladwint legközelebb Meryl Streep és Steve Martin oldalán láthatjuk az It’s Complicated című romantikus vígjátékban. A két férfi Streep kegyeiért küzd, aki nem tud választani közülük. (It’s Complicated – hazai bemutató: 2009. december 24.)