UFO-k akadályozták meg az atomháborút a Földön a NASA volt űrhajósa szerint

A Földre érkezett békeszerető idegenek akadályozták meg a nukleáris háború kirobbanását az Egyesült Államok és a Szovjetunió között a hidegháború idején – ezt állítja legalábbis a NASA egykori űrhajósa.

2015. augusztus 13., 21:18

Dr. Edgar Mitchell – aki az Apollo 14 küldetés során, 1971-ben hatodik emberként járt a Holdon – meglehetősen sajátos nézeteit tette közzé a földönkívüliekről.

Az egykori asztronauta azt állítja, hogy az idegenek az 1940-es évektől, az első amerikai atomfegyver-tesztek idejétől látogatták a katonai bázisokat és rakétasilókat. Szerinte az űrlények felkeresték azt az Új-Mexikói tesztterületet is, ahol az első atombombát felrobbantották.

A 84 éves Mitchell szerint az idegenek először feltérképezték a katonai kapacitásokat. A NASA volt űrhajósának az a határozott véleménye, hogy a hidegháború alatt az idegenek rendszeresen lelőtték a tesztrakétákat, és titokban mindent megtettek azért, hogy visszatartsák az emberiséget az atomháborútól, és békét teremtsenek a Földön.

(

Mirror)

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.