Tavaszi alakformálás

Közeleg a tavasz és kabátok lekerülése előtt sok nő vágya, hogy egyes kiemelt helyeken 3-5 cm-rel kisebb legyen a körmérete – lehetőleg azonnal. Biológiai okok miatt a súlyfelesleget nem egyenletesen halmozza fel (comb, has, derék), melyek a hagyományos módszerekkel nem, vagy csak nagyon nehezen csökkenthetők. A legújabb orvos-technológiai eszközök alkalmazásával erre a problémára dolgozták ki az UltraShape™ eljárást, mely műtéti beavatkozás nélkül képes a testalak azonnali, célzott formálására.

2011. február 23., 14:24

UltraShape: természetes zsíreltávolítási folyamat
Sok hölgy személyes tapasztalata alapján is tudja, hogy a külső comb, has, belső comb, deréktájék párnái az esetek nagy részében ellenállnak a legintenzívebb és legcélzottabb tornagyakorlatoknak és diétás módszereknek. Az UltraShape eljárás azon a tényen alapul, hogy a szervezet a felesleges tápanyag mennyiséget a májon keresztül természetes fiziológiai folyamat útján eltávolítja. Egyetlen dolgot kell elérni a hatékony alakformáláshoz: a nem kíván helyeken lerakódott zsírréteg sejtjei képesek legyenek részt venni ebben a természetes folyamatban.

Az UltraShape technológia lényege, hogy a kezelés speciális ultrahang impulzusok segítségével szétrepeszti a zsírsejtek – és kizárólag a zsírsejtek! – sejtfalát. A felszabaduló anyag a szövetközi folyadékba kerül, ahonnan a szervezet már képes a természetes utat követve a vérkeringés és a nyirokrendszer közvetítésével fokozatosan a májba szállítani. A szervezet nem tesz különbséget a frissen szervezetbe került felesleges zsírmennyiség, és a struktúrájában már régóta ott lévő, de most felszabadult triglicerid között, így a felesleges mennyiség a természetes módon távozik a szervezetből.


A kezelés menete
A Danubius Hotel Gellért SanteVíta egészség és szépség központjában az optimális hatás eléréséhez az UltraShape kezelés területeit és a szükséges impulzus számot orvosi konzultáción határozzák meg, ahol általános egészségügyi felmérésre is sor kerül. a kezelendő területek és az alkalmazott impulzusszám határozza meg, melyre a honlapon néhány példát mutatunk be.

A kezelés előre megbeszélt időpontban történik. A kezelendő terület nagysága határozza meg a kezelés időtartamát, mely átlagosan egy-másfél órát vesz igénybe. Az UltraShape kezelés előkészületet nem igényel, azonban a kezelés után szükséges a bőséges folyadék fogyasztás.

A kezelés alatt Ön kényelmesen elhelyezkedik a kezelőágyon, miközben a kezelő a készülék speciális kezelőfejét mozgatja a megjelölt kezelendő területen. Az egész folyamat fájdalom és mellékhatás mentes, a kezelt ügyfelek többsége rendkívül magas komfortérzetről számolt be. Egyetlen hatásként a kezelt területen enyhe melegség érzet jelentkezhet a kezelés során.

A tapasztalatok alapján egy kezelés alatt 2-5 cm körméret csökkenés érhető el az esetek többségében, mely azonnal jelentkezik. A kezelést követő 2 hétben ajánlatos a szénhidrát tartalmú élelmiszerek kerülése, így további súlycsökkenés érhető el.
Az UltraShape egyedülálló technikájának köszönhetően a kezelt területekről a zsírsejtek végelegesen távoznak, így megfelelő életmód mellett az alakformálás tartós hatású.
Az UltraShape kezelés biztonságosságát és eredményességét a világszerte páciensek százain végzett független, sok intézményre kiterjedő klinikai vizsgálatok tudományosan igazolt eredményei támasztják alá.

A SanteVíta Szalonban elérhető széles körű a szervezetet terhelő salak- illetve méreganyagok távolítatók el nagy hatásfokkal. Munkatársaink segítséget nyújtanak a kezelések személyre szabott megválasztásában, a kezelendő területek és kezelés számok meghatározásában, hogy a kívánt eredmény optimális gyorsasággal és hatásfokkal elérhető legyen. A mostani akció keretében az orvosi vizsgálatot kiegészíti egy teljes körű egészségügyi állapotfelmérés, melynek keretében a Szalon „sláger” szolgáltatását a Gyalog módszer szerinti hormonháztartás harmonizáló kezelésünket kapja ajándékba minden vendégünk.

www.gyalogmodszer.hu
Készséggel válaszolunk kérdéseikre, melyeket feltehetnek ezen az e-mail címen, vagy a 06-30-207-2229-es telefonszámon.

Lepje meg magát és másokat tavaszra egy „új” alakkal!

A cikk megjelenését támogatta a

www.gyalog-h.hu