Hajhullás is jöhet a poszt-Coviddal

Egyre furcsább tünetek bukkannak fel.

2022. január 21., 11:26

Szerző:

Minél több idő telik, annál furcsább tünetek jelennek meg a poszt-Covid tünetek között. Korábban már írtunk róla, hogy a fülzúgás mellett égő arcbőr, lázálmok, rémálmok, végtagzsibbadás, valamint hajhullás is bekövetkezhet. 

Borsányi Andrea hajgyógyász az RTL reggeli műsorának vendégeként elmondta, természetes reakció a szervezettől, hogy minden betegség után hullik a haj, azonban ideális esetben egy idő után regenerálódik. A szakértő viszont azt javasolja, hogy ha három hónap után sem áll vissza minden a régi kerékvágásba, mindenképp forduljunk specialistához.

 

A Yale Egyetem is díszdoktorai közé választotta Karikó Katalint, a Szegedi Tudományegyetem (SZTE) kutatóprofesszorával együtt idén tíz kiválóság részesült az 1701-ben alapított amerikai magánegyetem elismerésében. 

Különleges hullócsillag-kitörésben gyönyörködhetünk május 31-én, ha a csillagászati előrejelzések beválnak – közölte kedden a Svábhegyi Csillagvizsgáló, amelynek tájékoztatása szerint magyar csillagászok Texasban követik a kitörés csúcsát, és a Facebookon is bejelentkeznek.