Sikeres nők a tudástranszferről

A Sikeres Nők Egyesülete (PWA) és a British Chamber of Commerce in Hungary közös szervezésében konferenciát tartanak március 26-án, csütörtökön Tudástranszfer – Praktikus intelligencia címmel a Corinthia Hotel Budapest szállóban (1073 Budapest, Erzsébet körút 43–49.). Ez alkalomból adják át a PWA Női Manager-, Női Vállalkozói és Férfi Manager-díjakat.

2015. március 11., 16:27

A Női Manager-, a Női Vállalkozói, valamint a Férfi Manager-díjat a PWA – Sikeres Nők Egyesülete azzal a céllal alapította, hogy ily módon is elismerje a nők és férfiak társadalmi és gazdasági szerepvállalását, és ösztönözze őket vezetői ambícióik elérésében Magyarországon.

A nők gazdasági szerepvállalása nem pusztán esélyegyenlőségi kérdés: gazdasági szükségszerűség, gazdasági érdek, a vállalatok versenyképességének kulcsa. A PWA elkötelezett a nők vezetői ambícióinak támogatásában, tudással, tapasztalattal és üzleti networking-lehetőségekkel segíti a nők szakmai előmenetelét Magyarországon. Ennek megerősítésére írta ki a Női Manager- és Női Vállalkozói pályázatát. A díjra – amely a nők gazdasági életben betöltött szerepének és együttműködésének elismerése – egyaránt jelölhetők vezető beosztású és saját vállalkozást vezető nők, illetve maguk is pályázhatnak.

A Férfi Manager-díjat a PWA azzal a céllal alapította, hogy ily módon is elismerje azon vezető férfiak szerepvállalását, akik ösztönzik a nőket vezetői ambícióik elérésében Magyarországon, támogatják szakmai előmenetelüket. A Férfi Manager-díjra egyaránt jelölhetők vezető beosztású és saját vállalkozást vezető férfiak, illetve maguk is pályázhatnak.

A pályázatok benyújtásának határideje: 2015. március 19. 24.00

A PWA Női Manager-, Női Vállalkozói és Férfi Manager-díjakat március 26-án, csütörtökön adják át
a PWA Praktikus Intelligencia – Tudástranszfer a mindennapokban című konferenciájának gálaestjén.

A Női Manager-díjra a következő linken regisztrálhat:

docs.google.com/forms/d/16bjQRtH8nsIsUm2WAzIzejIvSqSnO5KAsIogkETwbz0

A Női Vállalkozói díjra a következő linken regisztrálhat:

docs.google.com/forms/d/1zLo-WbQBdFatscvleWMcQtviyUbZ_4oXnpPxOldy4Pg

A Férfi Manager-díjra a következő linken regisztrálhat:

docs.google.com/forms/d/1b1iFvhOOTAk6_K03ds0Ve_VeIuWiDGI3bVnrOg53eKk

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.