Páva Zsolt seggbe rúgja magát?

2011. október 1., 12:58

Nem újdonság, hogy a Fidesz minden hullámhosszon folyamatosan hazudik, vagy ha éppen nem, akkor félrevezet és/vagy mellébeszél. Legújabban Páva Zsolt fideszes pécsi polgármester fosott bele a ventilátorba azzal a szöveggel, hogy most aztán tessék végre jól megnézni, milyen eszméletlen pénzeket fizetett ki a szocialista önkormányzat jutalmak formájában. A csókosoknak, ugye.

Több mint hárommilliárd forintról van szó a járulékokkal együtt, ennyibe került a jutalmazás 2002 és 2009 között. "A pécsiek megérdemlik, hogy pontosan tudják, melyik politikus és hivatalvezető miért és mennyi jutalmat vett fel a fizetésén felül az elmúlt években, ezért nyilvánosságra hozzuk a pontos listát, amelyet a PécsMa.hu híroldalon teszünk közzé” – közölte Páva Zsolt, Pécs polgármestere csütörtökön.

A teljes kifizetési lista

itt megtekinthető!

A jutalomlistát végigböngészve egészen érdekes dolgok tűnnek szembe. Elsőként mindjárt az, hogy az inkriminált személyek közül egyesek még 2009-ben, sőt 2010-ben is kaptak milliós jutalmakat. Mi ebben a különös? Az, hogy Páva Zsolt 2009 májusa óta Pécs első polgára, tehát a jutalmak egy részét Páva Zsolt írta alá. A dokumentumból tehát az derül ki, hogy a fideszes polgármester pontosan azt a hagyományt folytatta, amit nagy elődei megkezdtek: százezrekkel és milliókkal jutalmazta egynémely kiemelt munkatársát.

Mindezek után Páva uram két dolgot tehet. Vagy jól seggbe rúgja magát ezért a pazarló gyakorlatért, vagy esetleg befogja a száját, és nem beszél tovább hülyeségeket.

A nap izéje: Páva Zsolt seggbe rúgja magát?