Hatalmas űrhajót fényképezett le a NASA a Holdon

16 kilométer hosszú űrhajótestet fényképezett le az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) szondája a Hold egyik kráterében még 1969-ben. Tömegek hisznek legalábbis abban, hogy a fotón valóban egy UFO látható.

2014. október 6., 12:41

A felvétel a netre egy YouTube-videóban került fel, amelyben különböző beállításokban vizsgálják az űrhajónak kinéző jelenséget. A 34 kilométer átmérőjű kráterben látszó tárgy egy részét jól megvilágítja a Nap fénye, más részei viszont a kráter peremének árnyékában vannak.

Az UFO Sightings Daily blog szerint a felvételen látható tárgy egy idegen űrhajó, amit a NASA titokban tanulmányozott. A blog felvetése szerint az egész Apolló-program a Manilius kráterben látható űrhajó miatt indult.

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.