A 168 Óra Facebook-oldala vezeti a hazai toplistát

A 168 Óra Facebook-oldala vezeti a magyar toplistát a közösségi aktivitás (Talking About) szempontjából a Media/news/publishing kategóriában. Ugyanebben a szegmensben a világlista 36. helyét foglaljuk el. Szeptemberben posztjaink több mint kétmillió emberhez jutottak el.

2014. október 7., 14:38

A 168 Óra Facebook-oldala páratlan népszerűségnek örvend Magyarországon. Az elmúlt egy évben kis megszakításokkal mi vezetjük a magyar média olvasói aktivitási toplistáját a Media/news/publishing kategóriában.

A

Social Daily hivatalos méréseialapján a hetilap Facebook-oldala – amellett, hogy Magyarország legaktívabb közösségét mondhatja magáénak – az előkelő 36. helyet foglalja el a világlistán saját kategóriájában.

A siker egyik titka, hogy Facebook-oldalunk szerkesztői aktív kapcsolatot tartanak fenn az olvasókkal, s a folyamatos párbeszédből új, népszerű témák és posztok sokasága születik. Olvasóink – interaktív hálózatot alkotva – az idők folyamán erős, összetartó közösséggé formálódtak.

A világ összes Facebook-oldalát szemléző hivatalos statisztikák szerint a 168 Óra Facebook-oldala az elmúlt hetekben bekerült a legjobb ötszáz közé (Talking About).

Közösségi oldalunkról jelenleg csaknem 72 ezren beszélnek. Posztjainkat külön-külön átlagosan több mint százezren tekintik meg, s szeptember második felében több mint kétmillió emberhez jutottak el.

Csak a tegnapi napon csaknem csaknem négyezren osztották meg posztjainkat, írásainkhoz nyolcszáz komment érkezett.

Tényleg meghosszabbítható az élet a biohacking segítségével, vagy ez csak egy hangzatos áltudomány? Mikor özönlik el Magyarország utcáit a kiborgok és a transzhumánok? Már elérhetők az MVM Future Talks tudományos sorozat nagyköveteinek dokumentumfilmjei, amelyekben olyan neves tech innovátorok szólalnak meg  az „örök élet” lehetőségeiről, mint Giulia Enders, Teemu Arina, Ulbert István vagy  Joe Cohen.