Hoppá! Kérdésessé vált, hogy Zámbó Krisztián folytathatja-e a Sztárban sztárt

A legutóbbi adást Zámbó Krisztián nyerte, a következőben nem biztos, hogy benne lehet.

2022. március 11., 09:10

Szerző:

Zámbó Krisztián Meat Loaf utánzásával nyerte meg a Sztárban sztár legutóbbi show-ját, de az énekes friss bejelentése szerint kérdéses, hogy folytathatja-e a versenyt. Megbetegedett ugyanis, amint az alábbi videójából kiderül. Zámbó Krisztián a következőket mondja, üzenetét elsősorban a műsorban vetélkedő többi hírességnek címezve:

„lebetegedtem az éjszaka. Ahogy halljátok, megszólalni nem tudok. Hál'Istennek voltunk teszten és nem COVID. Megcsináltunk minden fellelhető tesztet és nem covidos vagyok. De ma nem tudok egyszerűen ott lenni, mert nem tudok 100%-ot nyújtani a próbákon – ugye vannak közös próbáink is. Sajnálom, srácok. Próbálom összekapni magam, összeszedni magam.”

Zámbó Krisztián elvileg Britney Spearst fogja alakítani a most vasárnap adásba kerülő show-ban, addig lehet nézni ezt a bónuszvideót, amiből kiderül, hogy Zámbó Krisztián korábban nudista strandra járt.

A Sztárban Sztárban mindig történik valami

Tóth Gabi ismét kisbabát vár? Merült fel a kérdés a Sztárban Sztár után

Felháborodottan kritizálja Zámbó Krisztiánt és a Sztárban Sztárt az egyik korábbi versenyző

Videó: zokogva omlott össze a Sztárban sztár új kiesője, amikor meghallotta a hírt

(Kiemelt kép: Zámbó Krisztián Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.