Zalatnay Sarolta meglepő üzenetet írt G.w.M-nek

Zalatnay Sarolta az Instagramon keresztül üzent a botrányhős rappernek, G.w.M-nek.

2023. május 7., 07:11

Szerző:

Zalatnay Sarolta most régi dalainak felújított verzióival próbálja becsalogatni a fiatalabb közönséget: a Várlak még DR BRS közreműködésével készült.

Nos, egy következő projekthez az ország egyik legismertebb rapperével, Varga Márkkal, azaz G.w.M-mel áll össze, amint arról az Instagramon most egy közös fotóval számolt be. A 75 éves énekesnő a következőket írja 26 éves kollégájának:

„bár rengeteget dolgozunk, utazunk vidékre mostanában, hamarosan elkezdődik a közös munka. Nagyon várom és gratulálok Márknak az új dalához és persze a kiskutyához!”

Íme a közös fotó.

A fenti üzenetben említett új dal a Single állapot című hangkompozíció, a kiskutya a botrányos körülmények között megvásárolt cane corso, és hamarosan még egy ok lesz a gratulációra: bármelyik pillanatban megszülethet G.w.M és Kulcsár Edina első közös gyermeke.

(Kiemelt kép: Zalatnay Sarolta Instagramja)

 

15:23

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.