Yvonne Dederick újra férjhez megy: kiderült, mikor lesz az esküvő

Hamarosan újra oltár elé áll a Feleségek luxuskivitelben sztárja!

2022. május 18., 07:47

Szerző:

Yvonne Dederick és párja, dr. Károlyi Zoltán már egy ideje egy párt alkotnak és hamarosan hivatalosan is összekötik az életüket. A valóságshow-sztár elárulta, hogy a válása után volt egy kapcsolata, ám mikor annak szakítás lett a vége, úgy érezte nincs szüksége férfira. A szerelem azonban a legváratlanabb pillanatban kopogtatott be hozzá: a lányát, Catherine-t azaz a művésznevén, Mardollt kísérte el orvoshoz, a doktor úr pedig nem más volt, mint a mostani vőlegénye.

„A lányomnak úgynevezett pattogós csípője van, ezért fordultunk ortopéd szakemberhez. Zoli nagyon kedves volt, és az első pillanattól látszott, hogy jó orvos. Olyan férfi, akire felnézhetek, művelt, sikeres a szakterületén, odaadó és gyöngéd. Később találkoztunk egy eseményen, elkezdtünk beszélgetni, ismerkedni majd idővel randevúra hívott, de eleinte nemet mondtam, ő mégis nagyon kitartó volt, végül beadtam a derekamat”

- mesélte Yvonne Dederick a Blikknek.

A pár hónapok óta ismerkedett, a sztár pedig úgy érezte, hogy kedvesében megvan minden, amit keresett, így hamar össze is költöztek. Valamint orvos párja többször megemlítette Yvonne Dedericknek, hogy megkérné a kezét, ő pedig mindig elmondta, hogy igent mondana.

„Már össze is költöztünk. Sokat gondolkodtunk azon, hogyan legyen ez, és bár az ő elején nem szerette volna, végül ő jött ide. Mivel a kisebbik fiam két év múlva egyetemre megy, így megkértem, hogy ezt várjuk meg és utána kereshetünk egy új, közös otthont, ő pedig megértő volt és elfogadta a helyzetet. Azóta pár átalakítást is végeztünk a házban, hiszen fontos, hogy ő is jól érezze magát”

- folytatta a lapnak.

Yvonne Dederick azt is elárulta, hogy Szilvásváradon történt a lánykérés és nagyon romantikusra sikerült, olyannyira, hogy még ő is elsírta magát, pedig egyáltalán nem romantikus alkat. Elmondása szerint nagyon megható pillanat volt, ahogy párja feltette a nagy kérdést neki. A lagzit pedig őszre tervezik, ám felhajtás nélküli, csendes ceremóniát szeretnének, ahol csak a szűk család és barátok lesznek jelen.

„Korábban azt gondoltam, hogy nem megyek már férjhez, nem kell se papír, se ceremónia a boldogsághoz, de most azt érzem, hogy fontos számunkra ez a kötelék”

- nyilatkozta a sztár.