X-Faktor: kemény kritikák után esett ki az egyik legesélyesebbnek tartott versenyző

Már csak a döntő van hátra az idei X-Faktorból, de ByeAlex népszerű mentoráltja nem lesz benne.

2021. december 12., 10:43

Szerző:

Megvolt szombat este az idei X-Faktor elődöntője, ahol a múlt heti dupla kiesés után versenyben maradt négy énekes először egy duettet énekelt, majd egy szóló produkciót adott elő. Ferenczi Kamilla Tóth Verával énekelt, Kocsis Paulina pedig Geszti Péterrel, míg a két versenyben maradt, ByeAlex által mentorált fiú közül Alee partnere Manuel volt, Mehringer Marcié pedig Lábas Viki.

A két-két dallal a két lány érdemelte ki a biztos továbbjutást jelentő két széket, a fiúk közül azonban különösen Mehringer Marci kapott kemény kritikát, elsősorban alábbi egyéni produkciója miatt.

Bár Mehringer Marcit kezdettől fogva az idei X-Faktor egyik nagy esélyeseként tartották számon, ezúttal kemény kritikákat is kapott, Puskás-Dallos Peti szerint például:

„nagyon rosszul kezdted a dalt, kerested a hangokat. És aztán hittem benne, hogy küzdeni fogsz az életedért, de nem jött át ez a küzdelem. Viszont nem volt átütő így sem a produkció, azt éreztem, hogy egy kicsit uncsi produkciót láttunk.”

Végül az alábbi videó tartalmazza a záró pillanatokat, amelyből kiderül, hogy a nézők szavazatai alapján Alee és Mehringer Marci közül az előbbi jutott tovább és a fenti kritikákkal összhangban az utóbbi esett ki.

A múlt héten egyébként Alee kapott kemény kritikákat, de ennek ellenére továbbjutott.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Sajtóklub/X-Faktor)