Kitálalt a Vlagyimir Putyinnal való kapcsolatáról Pamela Anderson

Vlagyimir Putyin és Pamela Anderson Oroszországban találkoztak.

2023. január 27., 10:33

Szerző:

Pamela Anderson a  Love, Pamela című memoárját népszerűsíti, valamint nemrég egy interjút is adott a Variety magazinnak, ahol a Vlagyimir Putyinnal való kapcsolatáról is szó esett. A színésznő és az orosz elnök egyszer találkoztak egy fontos ügy miatt. 

A népszerű színésznő mindig is állatvédő volt, ezért nem is volt kérdés, hogy a fókák mellett is kiáll. Pamela Anderson több magasrangú orosz politikussal is kapcsolatba került, amikor azért lobbizott, hogy tiltsák be a fókatermékek importját. Most azt is elárulta, hogy Oroszország elnöke, mit érzett a lelkességével kapcsolatban.

„A Kremlben ültem az asztalnál, körülöttem mindenki más. Zizegtem a papírjaimmal, rajtuk képek delfinekről és beluga bálnákról, akik hipotermiát kapnak, és könyörögtem az asztal túloldalán lévő embereknek, akik elkövették ezeket a dolgokat. Putyin csak egyszer jött be a szobába, de mindenről hallott. Olyan üzeneteket kaptam másoktól, hogy nagyon örült, hogy ott voltam”

- vallotta be az interjúban Pamela Anderson.

A színésznő azt is elárulta, hogy borzalmasnak tartja a jelenlegi orosz politikai helyzetet, valamint 2020-ban Joe Bidenre szavazott az amerikai elnökválasztáson. Kiderült, hogy a színésznő egy másik befolyásos emberrel elég közeli kapcsolatba került - számolt be róla a 24.hu.

Az illető nem más, mint WikiLeaks-alapító Julian Assange, akit a színésznő többször meglátogatott Ecuador londoni nagykövetségén, ahol egy időben menedéket kapott a férfi. Kiderült, hogy a kémia határozottan megvolt közöttük és sajnálja, hogy ma már nem látogathatja a férfit, de leveleket a mai napig ír neki. 

„Romantikus volt, mert annyira inspirált. Ő óriási rajongója az életnek és mindennek. Egyszerűen nincs olyan mondata, ami ne lenne lenyűgöző. Határozottan megvolt köztünk a kémia. Átbeszélgettük az éjszakát, meszkált ittunk, nevettünk és történeteket meséltünk egymásnak”

- mondta a sztár. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)