Vastag Csaba felesége döbbenetes dolgot vallott be, szétszedték a kommentelők, de ő visszavágott

Vastag Csaba felesége azzal vezette be a dolgot, hogy „ciki vagy nem, de...”, és a hozzászólók túlnyomó többsége rögtön el is mondta, hogy mennyire ciki. Csak nem ilyen kedvesen mondták.

2024. június 15., 06:41

Szerző:

Vastag Csaba és a felesége, Vastagné Domján Evelin a héten elmentek az Operettbe. Ki gondolta volna, hogy ebből kisebb botrány lesz? Pedig az lett.

Vastag Csaba szemét így nem zavarták a színház elviselhetetlenül erős fényei

Amióta összejöttek, összeházasodtak és szerepeltek együtt a Nyerő párosban, Vastag Csaba felesége kész influenszerré avanzsált. Vastagnét már több, mint 35 ezer ember követi az Instagramon, és talán nem túlzás azt feltételezni, hogy ebben a 35 ezerben üres profilok/robotok, illetve az influenszereket a munkájuk miatt követő médiadolgozók/marketingesek mellett igazi emberek is lehetnek bizonyos százalékban. Nos, ezek a követők a következőket tudhatták meg Vastagék kedd estéjéről:

„Az Operettszínház Monte Cristo Grófja című előadásán jártunk.
Ciki vagy nem, de én még nem voltam színházban. Talán amikor óvodás voltam, akkor elmentünk közösen, de arra egyáltalán nem emlékszem, hogy mit néztünk meg.
Nagyon érdekes, hogy ahogy az ember idősebbé válik, egyre jobban érdeklik olyan dolgok, amik korábban meg sem fordultak a fejében. Velem is ez történt! Így hát megnéztük ezt a fantasztikus színdarabot, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat!
Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen gyönyörű estének.”

Vastagné Domján Edit tehát nemcsak azt meséli el, hogy még sosem volt színházban, azt is fontosnak tartotta megosztani, hogy eddig még eszébe se jutott, hogy egyszer akár elnézhetne egy előadásra. De nincs idő ezen meghökkenni vagy elgondolkodni, mert a páros azzal tereli el a figyelmet a filozofálgatásról, hogy megmutatják, hogy jó influenszerekhez híven természetesen szelfiztek egyet az Operettben, és Vastag Csaba ráadásul napszemüvegben tette ezt.

Vastag Csaba és felesége rengeteg beszólást kapott

Vastagné Domján Evelin hete tele lehetett meglepetésekkel: nemcsak azt tapasztalta meg a héten, hogy egész jó buli tud lenni ez a színházba járás, azt is megtapasztalta, hogy az emberek mennyire felháborodnak azon, hogy valaki 26 éves korában megy először színházba. Jött jónéhány otromba komment, amik közül Vastagné csak egyet tartott meg, azt is sztoriban, a többit pedig törölte és lezárta a posztban a kommentelés lehetőségét.

Pedig a hozzászólók nemcsak Vastagné Domján Evelin vallomását, hanem Vastag Csaba napszemüvegét is kritizálták, amire az énekes csak ennyit mondott egy sírva kacagó szmájli kíséretében:

„Szemüvegben is alszom!”

Csak a kacagó szmájliból merjük feltételezni, hogy Vastag Csaba azért az előadást csak nem napszemüvegben nézte végig.

Mindenesetre Vastagné Domján Evelin a következő kommentet emeli ki azzal, hogy a beszólás egy névtelen-arctalan, üres profilból érkezett:

„Reméljük, azért könyvet már fogtál a kezdeben... a Kámaszútrán kívül. Alapműveltség...”

Minderre Vastagné Domján Evelin válasza a következő:

„Éppen ezek miatt van, hogy mindenki ferdít a Social Médiában és a legtöbben csak a látszatnak élnek. Senki sem mer őszinte lenni, mert ha egy picit is nem felel meg az »elvárásoknak«, azonnal szétszedik. Ráadásul arctalan, névtelen álprofilokról jön mindig a komment, mert senki sem meri felvállalni magát.”

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Nyerő páros)