Meglepő, kik térnek vissza: újabb sztárpárról derült ki, hogy vállalják a TV2 régi-új vetélkedőjét

A párt egy másik TV2-es vetélkedőben láthattuk tavaly.

2022. március 29., 07:48

Szerző:

Két hete jelentették be, hogy visszatér a Drágám, add az életed című műsor a TV2-re. A vetélkedőről egyelőre annyit lehet tudni, hogy teljesen megújult a korábbi verzióhoz képest, plusz a műsorvezetők személye sem titok.

A műsorban szereplő sztárpárok közül szintén kiderült már jónéhány. Benne lesz a vetélkedőben Gáspár Győző és felesége, Gáspár Bea; Tóth-Hódi Pamela és férje, Tóth Bence; Varga Viktor és szerelme, Liliána; Visváder-Palácsik Lilla és férje, Visváder Tamás; Bódi Csabi és felesége; Kökény Attila és felesége, Kökény Aranka; Kerényi Miklós Máté és menyasszonya, Kardffy Aisha; valamint Kandász Andrea és férje, Borszéki Ferenc.

Meglepetés lehet, hogy bár tavaly is szerepeltek a TV2-n egy reality-vetélkedőben, most megint visszatér Jolly és párja, Szuperák Barbara, akiket A Farm VIP-ben lehetett látni. Ugyanitt szerepelt Henry Kettner, aki szintén benne lesz a Drágám, add az életedben a barátnőjével, Rebekával.

És ami az igazán friss hír az egészben: a Dancing With The Stars legutóbbi évadának sztárpárja szintén feltűnik majd a régi-új műsorban. Cookyról és Szécsi Debóráról van szó, és a 24 éves, profi táncosként dolgozó, kétgyermekes anyuka jelentette be az Instagramon, hogy 52 éves férjével együtt feltűnnek majd ők is a műsorban. Az automatikusan eltűnő videón az látható, ahogy Szécsi Debórát éppen sminkelik a forgatáshoz.

A Drágám, add az életed szereplőiről írtuk korábban

Második gyermekével várandós Vajna Tímea húga, Palácsik Lilla – már a baba nemét is lehet tudni

Gáspár Győző egyre rosszabbul van, visszamenne a zárt osztályra

Hódi Pameláék balesetet szenvedtek a Maldív-szigeteken, tetemes kár is keletkezett

(Kiemelt kép: TV2)