5 izgalmas film a TV-ből, hogy felhőtlen szórakozással teljen a péntek este

Ezekkel a filmekkel lesz tökéletes a péntek este. 

2022. július 8., 15:26

Szerző:

Ma lesz izgalom dögivel, már ami a mai filmeket illeti, ugyanis többek között megnézhetjük a Holtodiglan című amerikai pszichotrillert Ben Affleck-kel a főszerepben, vagy a Batman egyik legizgalmasabb részét, A sötét lovagot, Christian Bale-lel, és Heath Ledgerrel.

Batman Superman ellen - Az igazság hajnala

Viasat3, 21:00 

Batman, Gotham City védelmezője számára nem tetszik az, ahogyan Superman viselkedik. Metropolis megmentője mindenek felettinek képzeli magát, ezért Batman szembefordul vele. A világnak vajon egy istenszerű védelmezőre vagy függetlenségre van szüksége? Miközben Batman és Superman egymással háborúzik, egy minden eddiginél veszélyesebb gonosz emelkedik fel, az emberiség pedig óriási bajba kerül.

Mamma Mia!

Super TV2, 22:15 

Donna egy egyedülálló anya, aki egy mesés görög szigeten éli életét, ahol saját kis szállodáját vezeti. Lánya, a gyönyörű Sophie épp élete nagy napjára készül, ezért Donna meghívja az esküvőre két régi barátnőjét, egykori zenekarukból. Eközben Sophie is meghív három férfit a szigetre anyja múltjából, ugyanis már régóta tudni akarja, ki is lehet valójában az igazi apja. Az események során az ABBA együttes legnagyobb slágerei csendülnek fel, a paradicsomi szigeten pedig lángolnak az érzelmek.

A sötét lovag

Film+, 21:00 

Batman, Gordon rendőrfőnök és újdonsült társuk, Harvey Dent ügyész együttes erővel elszántan küzdenek az alvilági rosszfiúk ellen. Mikor már azt hinnék, hogy céljukat elérték, és felszámolták a bűnözést, feltűnik a színen egy minden eddiginél kegyetlenebb és veszélyesebb gonosztevő, aki Jokernek nevezi magát. Célja Batman teljes megsemmisítése, és a város feletti hatalom megszerzése, miközben mindenkit rettegésben tart.

Fehér pokol

Mozi+, 21:00 

John Ottway nem mindennapi munkát végez, ugyanis egy alaszkai olajmezőn vadászként dolgozik, az ő feladata megvédeni az alkalmazottakat a vadaktól. Egy nap együtt utazik egy repülőn a szabadságra induló munkásokkal, amikor a gép lezuhan, a szerencsétlenséget pedig mindössze nyolcan élik túl. A zord időjárás mellett egy falka vérszomjas farkassal is kénytelenek megküzdeni a túlélők, így John mindenre elszántan keresi a kiutat a halál torkából.

Holtodiglan

Paramount, 21:00 

Egy mesébe illő házasság is képes megromlani, így történik ez Nick és Amy esetében is. Egy nap a férfi hazaér a munkából, felesége pedig eltűnt. A gyanús körülmények, a bizonyítékok és Nick furcsa viselkedése miatt a rendőrség azt feltételezi, hogy ő tette el láb alól a feleségét, akit korábban meg is csalt. Nick ezután kétségbeesetten igyekszik bizonyítani igazát, miszerint ő ártatlan, de nehéz dolga van, ugyanis Amy mindent tökéletesen kitervelt.

(Kiemelt kép: Shutterstock)