5 film a tévében, ami megkoronázza a péntek estéjét

Ha még nem látta a mai választékban található filmeket, ideje bepótolni!

2022. április 22., 15:20

Szerző:

Csupa izgalmas film kapott helyet ezúttal a péntek esti műsorkínálatban, mint például a 2005-ös Batman: Kezdődik! című film, amelyben Christian Bale kelti életre a szuperhőst, vagy a vámpíroktól hemzsegő Van Helsing Hugh Jackmannel a főszerepben.

Szoba kilátással

Duna, 20:45 

A gyönyörű és fiatal előkelő hölgy, Lucy épp első külföldi utazására készül kísérője és egyben unokatestvére, Charlotte társaságában. A meseszép Firenzébe látogatnak, ahol a véletlennek köszönhetően megismerkednek a sármos George-dzsal. Az első pillantástól fogva lángol a szerelem Lucy és a férfi közt, ám Charlotte még időben közbelép, és visszaviszi a lányt Angliába, hogy férjhez menjen a gazdag Cecil Vyse-hoz. Egy nap új lakó költözik a szomszédba, mégpedig George apja, akit a fia gyakran meglátogat…

Amerikai pite 3. - Az esküvő

Super TV2, 22:00 

Újra összeverődik a bolond társaság, méghozzá nem is akármilyen okból, Jim és Michelle ugyanis összeházasodnak. Stifler hozza szokásos formáját, magára vállalja a legbúcsú megszervezését, ami katasztrofálisan sikerül, viszont ügyesen elsimítja a dolgot. Feltűnik a színen Michelle húga, Cadence, Finch és Stifler azonnal rá is hajtanak természetesen. Elképesztően meredek szituációk, hatalmas poénok, hihetetlen baklövések, összességében garantált másfél óra nevetés.

Batman: Kezdődik!

Film+, 21:00 

Az árvává vált milliomos, Bruce Wayne felcseperedve megtapasztalja az erőszak minden negatív hatását, majd hosszas vándorlás után az Árnyak Ligájához kerül, ahol tökéletes kiképzést kap. Wayne nem osztja mestere nézeteit, aki Gotham elpusztítására törekszik, ezért szembeszáll vele. Megszületik Batman, aki visszatérve otthonába hamarosan újabb veszélyekkel néz szembe, ugyanis Ra's Al Ghul emberei rohanják le a várost.

Van Helsing

Mozi+, 23:20 

Ha valakinek segítségre van szüksége a Gonosz ellen, egy vatikáni titkos szervezet Van Helsinget küldi, aki nem riad senkitől és semmitől. Legújabb feladata során Erdélybe kell utaznia, hogy Anna hercegnővel az oldalán szálljon szembe Drakula gróffal, a Farkasemberrel és Frankenstein szörnyetegével. Anna felmenői fogadalmat tettek, hogy megölik a grófot, és mivel ő az utolsó élő családtag, csak ő teheti ezt meg, megmentve szeretteit az örök kárhozattól.

Starsky és Hutch

Moziverzum, 19:00 

Starsky a tökéletes zsaru, éjjel-nappal szolgálatban van, példátlan kitartással üldözi a bűnt, nem csoda, hogy nincs aki képes tartani vele a tempót. Egy nap Hutch lesz az új társa, aki viszont nem az a klasszikus értelemben vett rendőr. Ő egy laza fickó, alvilági kapcsolatokkal, életvitelében pedig már-már a törvényesség határát súrolja. A két rendőr egy gyilkossági ügyben kezd nyomozni, amiben minél mélyebbre ássák magukat, annál veszélyesebb dolgokba keverednek.

(Kiemelt kép: Shutterstock)