5 film ami tökéletesség teszi a péntek estéjét

Élvezze a pihenést a legjobb filmek társaságában.

2022. február 25., 12:57

Szerző:

Ma olyan filmek mellett kapcsolódhat ki és engedheti el a fárasztó munkahét miatti stresszt, mint az agyafúrt tolvajokról szóló, izgalmakkal teli Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét George Clooney főszereplésével, vagy foghatja a hasát a nevetéstől az Amerikai pite mindent elbénázó főszereplőinek szerencsétlenkedésein.

Tolvajok társasága

Mozi+, 23:00 

Richard Pace nem egy kispályás tolvaj. Még a legszigorúbban őrzött szövetségi börtönből is sikerül meglógnia, menekülése során pedig bravúrosan sikerül leráznia a zsarukat. Ezután hamarosan a Renegátok nevű bandával kerül kapcsolatba, akik amolyan modern Robin Hood-ként működnek, azaz a jó érdekek képviseletében kifosztják a gonoszt. Most éppen az évszázad rablását tervezik, és közben igyekeznek meggyőzni Pace-t, hogy csatlakozzon a csapathoz.

Anakonda

Sony Movie Channel, 23:05 

Terri Flores és természetfilmes csapata a brazíliai őserdőbe érkezik, ugyanis egy őslakos indián törzsről szeretnének filmet forgatni. Csatlakozik hozzájuk egy hüllővadász, Paul Sarone, aki szépen lassan átveszi az expedíció irányítását, vezetésével pedig a csapat egyre mélyebbre hatol a dzsungelben. Hamarosan világossá válik az emberek számára, hogy Paul célja elkapni az itt élő 16 méteres gyilkos anakondnát, még akkor is, ha ez a jelen lévők életébe is kerülhet.

Amerikai pite 3. -  Az esküvő

Moziverzum, 23:20 

Újra összeverődik a bolond társaság, méghozzá nem is akármilyen okból, Jim és Michelle ugyanis összeházasodnak. Stifler hozza szokásos formáját, magára vállalja a legbúcsú megszervezését, ami katasztrofálisan sikerül, viszont ügyesen elsimítja a dolgot. Feltűnik a színen Michelle húga, Cadence, Finch és Stifler azonnal rá is hajtanak természetesen. Elképesztően meredek szituációk, hatalmas poénok, hihetetlen baklövések, összességében garantált másfél óra nevetés.

Top Gun

Paramount, 18:45 

Pete "Maverick" Mitchell egy ifjú pilóta, aki a legjobb szeretne lenni. Sikerül is bekerülnie a haditengerészeti légierő öthetes, Top Gun elnevezésű kiképzésére. Pete az akarnok természetének köszönhetően sokak ellenszenvét kivívja, de bizonyítja rátermettségét a feladatra. Egy nap azonban gyakorlatozás közben egy barátja balesetet szenved és meghal, Pete pedig magát okolja a történtekért, és soha többé nem szeretne már felszállni.

Ocean's Twelve - Eggyel nő a tét

Viasat3, 21:00 

Ocean bandája 160 millió dollárral a zsebében lépett meg Terry Benedict kaszinójából korábban. A csapat tagjai igyekeznek felszívódni, de egyikük lebuktatja a társaságot, így Terry kamatostul követeli vissza a pénzét. A csapatnak újra pénzt kell szereznie, de mivel a hazai pályán már forró a talaj, ezért kénytelenek Európa felé venni az irányt, és még a Las Vegas-inál is nagyobb balhét kell megszervezniük. Ráadásul még egy Europol ügynök exbarátnő is vadászik a csapatra.

Még több filmes hír amelyekről nem akar lemaradni:

Átadták az idei Arany Medve díjat

A Marvel-filmek Pókemberével forgat sorozatot Mundruczó Kornél

(Kiemelt kép: Shutterstock)