Az 5 legjobb film a TV-ből vasárnap estére

Ha vasárnap, akkor filmezés! Mutatjuk a legjobbakat a ma esti választékból!

2022. június 5., 11:44

Szerző:

Pünkösd vasárnap nem kell aggódnunk a másnapi korán kelés és az esti filmmaraton miatt, mert az ünnepre való tekintettel nagyon színes film választékkal készültek a TV csatornák. Például műsorra kerül a Dobó Kata által rendezett Kölcsönlakás című vígjáték, Kiss Ramónával és Szabó Simonnal a főszerepekben, de válaszhatjuk a poénokban bővelkedő Női szervek című amerikai vígjátékot is, Sandra Bullock-kal és Melissa McCarthy-val.

Az Igazság Ligája

RTL Klub, 20:00 

A világnak szüksége van a szuperhősökre, Batman nem vonulhat vissza, főleg azok után, hogy Superman meghalt. Wonder Woman-nel közösen igyekeznek csapatot toborozni az egész világegyetemet fenyegető gonosz ellen. Aquaman, Cyborg és Flash is csatlakozik hozzájuk, azonban az összefogás után ráébrednek, hogy talán még így sem elég erősek ahhoz, hogy legyőzzék az ellenséget. Egy „varázsdoboz” lehet a kulcs egy régi ismerős eléréséhez, aki hatalmas segítséget nyújthat a harcban.

Kölcsönlakás

TV2, 22:30 

Középpontban egy felújítás alatt álló lakás, egy zűrzavaros napon pedig mindenki olyannal fut össze a négy fal között, akivel nem kéne. A hűséges hűtlenné válik, aki hazudik, az lebukik, aki ki akarja magyarázni magát, csak maga alatt vágja a fát. A szerelmek, vágyak, hazugságok hálójából csak egyre nagyobb és nagyobb bonyodalom lesz. Dobó Kata filmje.

Yesterday

Prime, 21:00

Vajon mi történne, ha a világ elfelejtené a nagyszerű Beatles slágereket? Nos, ez most valóra válik, viszont egy fiatal zenész, Jack Malik talán az egyetlen, aki mégis emlékszik az együttes dalaira. Zenei karrierje meredeken kezd ívelni felfelé, amint a híres banda dalaival lép fel, ezzel egy időben azonban szerelmi élete megsínyli a sikereket. Aki egy kis zenés kikapcsolódásra vágyik, annak nincs más dolga, mint hátradőlni és élvezni a liverpooli sikerzenéket.

Pesti balhé

RTL2, 23:20 

A régi sulis banda tagjai több mint egy évtized után találkoznak újra Marcell születésnapján, és egy nem várt ötlettel állnak elő. Csak Marcell gondolja úgy, hogy ez őrültség, de végül belemegy a játékba. Egy tragikusan elhunyt barátjuk egyik műalkotását megkísérlik becsempészni egy budapesti aukcióra, ebben pedig segítségükre lesz a börtönből meglógott Gedeon bá. A csapat elképesztő kalamajkába keveredik, ám lassan hozzá kell szokniuk a hajmeresztő dolgokhoz, ha végre akarják hajtani a tervet.

Női szervek

Super TV2, 19:00 

Úgy hozza a sors, hogy Sarah Ashburn, nagyképű FBI-ügynök és egy bostoni goromba rendőrnő Shannon Mullins kénytelen egy közös ügyön dolgozni, annak ellenére, hogy képtelenek elviselni egymást. Mindketten egyedül szeretnek dolgozni, ezért nehezen indul a közös munka, de feletteseik parancsára muszáj összefogniuk. A két zsaru forró nyomon jár, feladatuk, hogy kézre kerítsenek egy könyörtelen drogbárót.

(Kiemelt kép: Shutterstock)