5 film a TV-ből, amiknél nem találhat jobbat szombat estére

Ezek a filmek garantáltan feldobják a mai borongós estét.

2022. július 30., 13:11

Szerző:

Szombat este nem lehet helye az unalomnak, főleg ha olyan filmek vannak a TV-ben, mint a magyar klasszikus, a Hamis a baba, mindenki kedvenc Ötvös Csöpijével, azaz Bujtor Istvánnal és Kern Andrással a főszerepekben, vagy mint a legvásottabb kölyök, Dennis, a komisz újabb kaladja, amelyben újra Wilson bácsi, azaz Walter Matthau idegeire megy. 

Tőrbe ejtve

TV2, 20:00 

A sikeres és rendkívül gazdag írót, Harlan Thrombey-t holtan találják a 85. születésnapja alkalmából tartott családi parti után. Másnap egy ismeretlen személy által felbérelt magánnyomozó, Benoit Blanc állít be a családhoz, hogy kiderítse, hogyan hunyt el Harlan. Úgy tűnik, az összes családtagnak van alibije, viszont mindnek van indítéka is, ezért mindenki gyanús. Blanc nehéz helyzetben van, ezért minden tudására és fortélyára szüksége lesz, hogy felgöngyölíthesse az ügyet.

Hamis a baba

Prime, 19:15 

Ötvös Csöpi és Kardos doktor ismét nagyot alakít, amikor legújabb feladatuk felgöngyölíteni Magyarország eddigi legnagyobb kábítószer kereskedelmi ügyét. Akármilyen furmányos trükkel próbálkozzanak is a rosszfiúk, a hatóságok és Ötvös Csöpi kemény ökle mindig az útjukba kerül. A gyilkosságok és drogügyek szálai külföldre vezetnek, a rutinos nyomozók pedig igyekeznek követni a forró nyomokat.

Dennis, a komisz

Film+, 21:00 

Dennis, egy aranyos szőke kisfiú, aki légynek sem árt – gondolná az ember – de Mr. Wilson, a szomszédban lakó idős úr teljesen másképp vélekedik róla. Amikor csak meglátja a kis bajkeverőt, azonnal felmegy benne a pumpa, és a legrosszabbra számít. Pedig Dennis-t tényleg csak a legjobb szándék vezérli, nem tehet róla, hogy mégis mindig minden rosszul sül el. Vagy mégis?

A csodálatos Pókember

Viasat film, 21:00 

Peter Parker már régen elvesztette szüleit, May néni és Ben bácsi nevelte fel. Peter egy nap érdekes iratokat talál apja aktatáskájában, amiben valamiféle biogenetikával kapcsolatos kutatásokról és kísérletekről írnak. Peter nyomozásba kezd, ami során egy laborban megcsípi őt egy génmanipulált pók, aminek következtében emberfeletti képességekre tesz szert. Eközben egy tudós gyíkkivonatot ad be saját magának, aminek következtében szörnnyé válik. Csak Pókember lehet képes megállítani a mutáns őröltet.

Kémecském

RTL Klub, 20:05 

Egy balul sikerült bevetést követően a profi CIA ügynököt, JJ-t lefokozzák, és rangon alulinak érzi legújabb megbízását. Egy egyszerű megfigyelés a feladata, egy családot kell szemmel tartania, ám a család kislánya, Chloe rátalál a rejtett kamerákra. A lány üzletet ajánl JJ-nek: nem buktatja le az ügynököt, ha az cserébe megtanítja neki a kémszakma összes csínját-bínját. JJ kénytelen elfogadni az alkut.

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)