Mutatjuk az 5 legizgalmasabb filmet ma estére a TV-ből

Nevetésből, akcióból és pofonokból sem lesz hiány a ma esti filmekben.

2022. május 28., 13:22

Szerző:

Ha szeretne este egy jó film társaságában kikapcsolódni, nem kell sokáig keresgélnie, ugyanis ma akár olyan klasszikust is választhat, mint Bud Spencer és Terence Hill egyik legnépszerűbb filmje, a Nincs kettő négy nélkül, vagy a fordulatokkal és trükkökkel teli Szemfényvesztők második része, Daniel Radcliffe, és Mark Ruffalo főszereplésével. 

Nincs kettő négy nélkül

RTL Klub, 21:05 

Greg és Eliot egy nem mindennapi lehetőség kapujában állnak. Feladatuk, hogy helyettesítsék a riói milliomos Coimbra fivéreket, akik halálos fenyegetést kaptak. Az állás nem tűnik nehéznek, ugyanis a két fickó kiköpött mása a Coimbra tesóknak, ráadásul egy-egy millió dollár üti a markukat, ha sikerrel veszik az akadályokat. Bár Greg és Eliot ki nem állhatják egymást, a pénz meggyőzi őket, hogy érdemes vállalniuk közösen a munkát.

Venom

Viasat3, 21:00 

Venom a világűrből érkezett, életben maradásának feltétele a szimbiózis. Egy gazdatestre van szüksége, és ezt Eddie személyében meg is találja. Az oknyomozó riporterként dolgozó férfi épp Carlton Drake sötét kutatásairól igyekszik lerántani a leplet, amikor Venom ráveti magát és szupererővel ruházza fel. A lény maga sem tudja eldönteni, hogy a fény vagy a sötétség harcosa-e, néha jó, máskor pedig gonosz, de most Káosz ellen kell szembe szállnia az egész Univerzumot befolyásoló csatában.

Kellékfeleség

Cool, 20:30 

A menő plasztikai sebész, Danny minden nő előtt házasnak vallja magát, csak hogy ne kelljen megházasodnia. Persze jön egy lány, akiért megtenné, csakhogy a lány megtalálja a kamu gyűrűt Danny zsebében, így magyarázkodnia kell. A lánynak azt hazudja, hogy éppen válik, a kamufeleségét pedig az asszisztense játssza el. Hamarosan a csemeték is belekeverednek a buliba, egy közös vakáción pedig minden a feje tetejére áll.

Szemfényvesztők 2.

TV2, 20:00 

Dylan vezetésével a Négy Lovas ismét nagy dobásra készül, ám ezúttal őket is csúnyát átverik, méghozzá nem is akárki, hanem a zseni informatikus, Walter Mabry. Walter zsarolással képes meggyőzni a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél eszelősebb trükköt végrehajtva megszerezzék számára azt a chip-et, amivel bármilyen számítógépbe be lehet jutni. A bűvészeknek ki kell találniuk egy olyan mutatványt, amivel tisztára moshatják a nevüket, és megállíthatják Waltert.

Mad Max – A harag útja

Film+, 21:00 

A Föld egy egybefüggő hatalmas sivatag, a katasztrófára, mely idáig juttatta, már alig-alig emlékszik valaki. Azok, akik még életben vannak szinte bármire képesek, hogy akár csak egy kicsivel is tovább élhessenek. Max egy harcos, aki elvesztette családját, és Furiosa még hisznek abban, hogy rendbe lehet hozni a dolgokat. A lány szerint a túlélés záloga eljutni arra a helyre, ahol gyermekkorában élt, a sivatagon túl.

Legfrissebb híreink a filmek világából:

Harrison Ford elárulta, mikor kerül moziba az új Indy-film

Tom Cruise elvitte a pálmát

(Kiemelt kép: Shutterstock)