5 film péntek estére, amelyekkel tökéletesen indulhat a hosszú hétvége

A TV csatornák pénteki filmválasztéka biztosan nem okoz majd csalódást!

2022. június 3., 15:16

Szerző:

Adja meg a kezdőlökést egy jó hangulatú hosszú hétvégének, és kezdje a pihenést egy izgalmas film társaságában, mint amilyen például a Gemini Man is, amiben Will Smith kerül látványos és akciódús helyzetekbe. Vagy akár választhatja a Bolondok Aranya című romantikus kalandfilmet Matthew McConaughey és Kate Hudson főszereplésével.

A Belleville-i zsaru

RTL Klub, 23:10 

Belleville-ben, Párizs multikulturális negyedében rendőrként szolgál Baaba, amikor egy éjjel a szeme láttára lövik le az egyik gyermekkori barátját, Rolandot, ezért a zsaru minden követ megmozgat, hogy kézre kerítse a tettest. Baaba a meggyilkolt barátja helyére lép összekötő tisztként Miamiban a francia konzulátuson, ahol hamarosan megismerkedik a mogorva Ricardo nyomozóval, és együtt igyekeznek felgöngyölíteni az ügyet.

Bolondok aranya

Viasat3, 23:55 

Benjamin Finnegan és felesége, Tess kincsvadászok, egy 1715-ben elsüllyedt, Aurelia nevű hajót és annak kincseit kutatják, azonban több évnyi sikertelenség után elválnak útjaik. Finn azonban most új nyomra bukkan, és jobb híján annak a luxusjachtnak a tulajától kér támogatást, ahol Tess dolgozik. Az unatkozó, mesésen gazdag hajótulajdonos, Nigel Honeycutt és lánya, Gemma persze vevők egy kis izgalomra, bár azt nem tudják, hogy mások is keresik a roncsot.

Üvegtigris 3.

Super TV2, 22:25 

Csak egy újabb átlagos napnak indult ez is Lali számára, ám egy félrenyelt fogpiszkáló és egy rossz lövés mindent megváltoztat. Egy pesti sztárügyvéd, Feri épp az Üvegtigrisnél áll meg kabriójával, amikor Lali besokall, elköti a luxusverdát és sétakocsikázásra indul, közben Ferit elrabolják Lali lökött barátai. Útközben Lali felszedi élete nőjét, majd összefut Feri féltékeny feleségével és szeretőjével is, ami pedig ezután jön, az maga a káosz.

Az 5. hullám

Film+, 21:00 

Eddig négy hullám sújtotta az emberiséget. Sötétség, pusztítás, járvány és invázió. A java még hátravan, amikor az ember nem bízhat senkiben és semmiben. Az idegenek emberi alakot képesek ölteni, és senki nem állhat az útjukba. Cassie a félelmeit legyőzve mindent megtesz, hogy megmentse elrabolt kisöccse életét. Egy srác lehet segítségére, de vajon ő barát vagy ellenség?

Gemini Man

Mozi+, 23:20 

Henry Brogan, a kiöregedett bérgyilkos szeretne végre felhagyni hivatásával és nyugdíjba vonulni, ez azonban nem olyan egyszerű az ő szakmájában. A saját élete forog kockán, ugyanis egy húszas éveiben járó bérgyilkos-kolléga liheg a nyakában, aki történetesen nagyon hasonlít fiatalkori önmagára, amikor még ereje teljében dolgozott. Az ifjú titán igencsak titokzatos és olyan, mintha előre tudná Henry minden lépését.

Legfrissebb híreink a mozi világából:

Folytatják az Éhezők viadalát, vagy éppen elkezdik

Cannes – Megdöbbentő alkotás nyerte az Arany Pálmát

(Kiemelt kép: RTL Sajtóklub)