Tovai Reniről és Kállay-Saunders Andrásról hihetetlen pletyka kering

A két egykori megasztáros két éve szakított: Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 évig voltak együtt.

2023. március 28., 08:19

Szerző:

Tolvai Reni és Kállay-Saunders András 11 év kapcsolat után két éve szakított egymással, sőt, a megcsalás vádja is felmerült, de a Bors most azt írja, hogy ők ketten esetleg újra összejöhettek.

A két énekes ebből a közösségi médiában semmit sem erősített meg, úgyhogy ha igaz is a pletyka, egyelőre mégiscsak pletyka. A közösségi médiában általuk megosztott információk szerint mindketten szinglik.

Már tavaly év végén is készült kettejükről egy videó egy eseményen, és ugyan a felvétel eltűnt azóta a közösségi médiából, a lapok egy képernyőfotót megörökítettek, ide klikkelve tudja ön is megnézni a képet. Hát valóban úgy tűnik, hogy minimum nincs örök harag Kállay-Saunders András és Tolvai Reni között.

Az második számú bizonyíték frissebb: pénteken volt Tolvai Reni 32. születésnapja. Ő maga a következő posztot tette ki a buliról, de más résztvevők ennél többet is megosztottak, és az egyik, azóta eltűnt Instasztoriban látható volt, hogy a háttérben ott állt Kállay-Saunders András. Hogy aztán az énekes csak gratulált-e egy egyet szülinapos exének, vagy valóban újra kapcsolatban vannak, azt egyelőre nem lehet biztosan tudni.

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)