Rákérdeztek, Tolvai Reni hány kiló, trükkös módszerrel árulta el

Tolvai Reni követői között akadt valaki, aki nem szívbajos.

2022. augusztus 19., 13:27

Szerző:

Nem éppen ildomos egy nőtől (vagy bárkitől) megkérdezni, hogy hány kiló, de Tolvai Reni most megkapta ezt a kérdést, amikor vállalta, hogy Instasztoriban felelget követőinek. Az illető azért próbált a lehető legudvariasabban fogalmazni:

„hány kiló vagy, Reni? Gyönyörű vagy!”

Erre Tolvai Reni a válaszsztoriban azt javasolja, hogy „szavazzuk meg!”, és az 55, a 65 és a 75 kilós válaszokat ajánlja fel követőinek egy szavazásban. Ha az ember ráklikkel valamelyik lehetőségre, kiderül, hogy a helyes megfejtés a 65 kilogramm.

Tolvai Reninek egyébként egy Kokain című száma jelenik meg ma egy Re9inaldo nevű előadóval közösen. Erről a projektről a következőket írja az énekesnő:

„ez úgy volt, hogy rám írt egy számomra ismeretlen srác, Re9inaldo, és megkérdezte, hogy használhat-e az új dalában egy részletet egy régi dalomból. Azt válaszoltam neki, hogy ha tetszik nekem a dal, akkor természetesen. Azt gondolom, hogy nem csak »trending« előadókkal kell közreműködni, mert hogy nézettséget generál. Ha szerintem tehetséges vagy, akkor benne vagyok. Nekem is jól esett volna régen visszafele.”

Tolvai Reni emlékezetes pillanatai

Tolvai Reni elmondta, miért nem szerepel már a tévében: Ez nem tehetségen múlik

Tolvai Renit kíméletlenül parodizálták az Instán, íme, mit szólt ő maga, amikor meglátta

Tolvai Reni megmutatta mellbimbóékszerét

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)