Hűha, ezt nézze, miben zsűrizte Tóth Gabi a Sztárban sztár leszek!-et!

A ruhája egyben szabályszegés is volt.

2021. október 18., 10:05

Szerző:

Vasárnap este újabb élő show-val jelentkezett a Sztárban sztár leszek! című műsor a TV2-n. Tekintettel arra, hogy pár nappal korábban hunyt el a vetélkedő egyik korábbi versenyzője egy tragikus autóbalesetben, a nézők, vagy legalábbis az alábbi poszt kommentelői között volt, aki arra számított, a műsorban lesz róla egy rövid megemlékezés. Ilyenre nem került sor, igaz, Tóth Gabi korábban a közösségi médiában már megemlékezett a 16 évesen elhunyt Csontos Karináról.

Nagy feltűnést keltett azonban Tóth Gabi öltözéke: úgy döntött, aznap este kalocsai népviseletben fogja zsűrizni a Sztárban sztár leszek!-et. Mint mondja, a fején látható pártát hagyományosan férjezetlen lányok viselték, ő pedig ugye már férjnél van, de azért hagyományőrzési céllal felvette.

Az énekesnőtől természetesen nem ez az első alkalom az utóbbi hónapokban, hogy népviseletet ölt, így tett például augusztusban is, amikor moldvai csángó népviseletben fényképezkedett.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)

Az 55 év felettieket is beszippantotta a közösségi média. Többet nyomkodják a Facebookot, mint amennyi időt tévénézéssel vagy családi programokkal töltenek, 61 százalékuk szokott podcasteket hallgatni vagy nézni, és közel egyharmaduk volt már címzettje szexuális tartalmú üzenetnek.