Tóth Gabi kemény kritikát kapott Szente Vajktól élő adásban, az énekesnő így reagált utólag

Szente Vajk a Dancing with the Stars zsűrijében volt élesen kritikus Tóth Gabi és párja kontójára.

2024. október 28., 08:56

Szerző:

Megvolt a Dancing with the Stars első adása, és a legnagyobb visszhangja Tóth Gabi és Papp Máté Bence szereplésének lett, amint az várható volt.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence megkapták Szente Vajktól

A Dancing with the Stars zsűrijében Szente Vajk azt mondta Tóth Gabiéknak, hogy arra számított, hogy végre egy új oldalukat mutatják meg, de ehelyett továbbra is azt a sértett, szenvedő karaktert hozták, mint mindig, miközben a tánc nem ment annyira jól nekik.

„Őszinte leszek: picit úgy vagyok a helyzetetekkel, hogy volt a 90-es években ez az Álomhajó című szám, és hogy úgy szívesen kikerülnéd, de mindig szembejön. Elkezdődik a nap, gyanútlanul jössz-mész a világban és bámm: «Tóth Gabi és párja!», bámm: «Együtt megjelentek!» , bámm: «Őszintén vallott», bámm: «Neki énekelt». És elkezdem azt érezni, hogy ha nekem ez tök oké és elfogadom, akkor lemehetek focizni? [...] Amikor ide érkeztetek, abban reménykedtem, hogy ezt tök jó, mert ebben a műsorban teljesen más kell. Ebben a műsorban nem elég az, hogy ketten vagyunk a világ ellen és befelé fordulunk, hanem el kell kezdeni teljesen más dolgokat csinálni. És most azt gondolom, hogy ehhez képest pusztán azt foglaltátok össze, amit eddig is láttunk ebből a dologból, és talán inkább még több táncórára lenne szükség a társastáncok tekintetében. Azt érzem, hogy a rumba nemcsak az izoláció, és a 2-3-4-1 számolás, hanem ennél sokkal mélyebb rétegei vannak – ebben komoly hiányosságokat éreztem”

– mondja Szente Vajk az alábbi videóban.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence megkapták Juronics Tamástól

Ezt folytatva a következő zsűritag, Juronics Tamás szintén azt mondta, hogy elege van az eddig Tóth Gabiból és valami újat szeretne látni.

„Szerintem el lehet engedni már ezt a bántottlány-karaktert. Az ország legismertebb női énekese vagy, nagyon sokan rajonganak érted, szeretnek, hagyjuk ezt a történetet szerintem most már!”

– mondja Juronics Tamás, amire felcsattan a taps a közönségben.

Tóth Gabi és Papp Máté Bence válaszai

Tóth Gabi azon melegében, élő adásban a következőket válaszolta:

„Nem volt túl felszabadító ez az elmúlt egy év, szerettem volna megélni, szerettem volna a táncba beletenni azt az egészet, mert úgy érzem, hogy így tudtam az egészet magam mögé tenni.”

Itt a teljes videó, amiben a pár megígéri, hogy ezzel tényleg lezárták ezt a korszakot és a jövő héten már más arcukat mutatják majd.

Majd másnap Tóth Gabi a közösségi médiában is reagált az egészre, a következőkkel.

„Beszéljen helyettünk a táncunk! Nagyon büszkék vagyunk erre a rumbára és én Mátéra, aki fantasztikus partner a táncparketten is! Mi ezzel szerettük volna lezárni és magunk mögött hagyni mindent, ami a múlt! Ez volt a célunk! Minden pillanatát imádtam! Köszönjük Faluvégi Andrásnak a rengeteg segítséget és Valc Szabolcsnak, Lissák Laurának is! Köszönjük mindenkinek, akinek tetszett és azoknak is, akiknek nem! Kikapcsolom a kommenteket, mert nincs szükségünk a kritikának vélt szenzációhajhász szalagcímekből fakadó negatívumokra, bulvárhajhászatra… csak legyen a tánc és a tiszta érzelmeink!”

Itt találja a kapcsolódó videót.

(Kiemelt kép: a Dancing with the Stars Instagramja)