Tóth Gabi válása miatt a Fricska zenekar tagjait zaklatják: az együttesnek elege van, közleményt adtak ki

A pletykák szerint Tóth Gabi új szerelme az egyik táncos a Fricska táncegyüttesből.

2023. augusztus 14., 07:56

Szerző:

Amikor Krausz Gábor sztárséf bejelentette, hogy a kapcsolata véget ért Tóth Gabi énekesnővel, a bejelentése tartalmazta a következő mondatot:

„időnként furcsa meglepetéseket, kellemetlen fricskákat tartogat az élet.”

Később maga Tóth Gabi is megismételte a bejelentést, de pont ez a mondat hiányzott belőle, ami miatt egyre erősebben gyanítják sokan, hogy a szakításnak köze lehet a Fricska táncegyütteshez. A közösségi médiában elejtett kommentek és az egyre szaporodó közös fotók alapján sokan biztosra veszik, hogy Tóth Gabi a Fricska táncegyüttes egyik tagjával csalta Krausz Gábort.

Ennek következtében az alábbi poszt szerint utolérte a népharag a Fricskát. A Fricska zenekar tagjait ismeretlenek kezdték el zaklatni a neten keresztül a félrelépés miatt, megfeledkezve azonban egy fontos tényről. Mégpedig azt, hogy ez a Fricska nem az a Fricska. Így aztán a zenekar kénytelen volt vasárnap egy közleményt megjelentetni:

„nyilatkozat! Kijelentjük, hogy Tóth Gabiék válásához nincs köze egyik zenekari tagnak sem. Nem a zenekarhoz, hanem a táncegyütteshez vezetnek a szálak. Kérjük, hogy a Fricska zenekar tagjait ne zaklassák privát üzenetekkel!”

Tehát a Fricska zenekar és a Fricska táncegyüttes két teljesen külön csoport, és az előbbinek Tóth Gabihoz semmi köze.

Egyébként maga Tóth Gabi is közzétett egy nyilatkozatot a válásával kapcsolatban a hétvégén, és bár a bejegyzést nem sokkal később törölte, korábbi cikkünkben elolvashatja, mi volt benne.

(Kiemelt kép: Tóth Gabi Instagramja)