Tóth Andi: Ha valakit a Jóisten nekem szán, azt úgyis utánam veri bottal

Az énekesnő nagyobb lakásba költözött, ahol egyedül él, de nem magányosan.

2021. szeptember 17., 08:43

Szerző:

A Hot! magazin legutóbbi számában szerepel egy interjú Tóth Andival. Ebben a 22 éves X-faktornyertes arról beszél, hogy új, nagyobb lakásba költözött, és élvezi a szingliséget.

„Már egy ideje érett az, hogy legyen egy viszonylag nagyobb lakásom, ahol van erkély, meg egy stúdiórész. Végre megadatott ez, és nagyon hálás és büszke vagyok magamra. Egyedül élek itt, de hála Istennek annyi melóm van, hogy nem tudom azt érezni, hogy hú de kellene nekem valaki. Nem is vagyok magányos. Ha valakit a Jóisten nekem szán, azt úgyis utánam veri bottal. Ezt türelmesen megvárom. Addig meg lekötöm magam munkával. Nagyon jól érzem magam”

– nyugtat meg mindenkit Tóth Andi, aki esetleg aggódott volna miatta.

Az énekesnő egyébként jelenleg már csak azért is elfoglalt és van remek formában, mert jövő hét szombattól a Dancing With The Stars című celebes-táncos vetélkedő második évadában fog szerepelni a TV2-n. Emellett, amint azt egy szokatlanul alacsony energiaszinten, vízivás közben rögzített Instasztoriban ő maga is közzétette, díjra jelölték:

„jelölt lettem egy TikTok-valamire. Az év közönségkedvence...? Gondolom, a Néztek miatt. Kösz, amúgy. Szóval itt tudtok szavazni, ha gondoljátok. Nem tudom, mit nyerek, ha nyerek.”

(Kiemelt kép: Tóth Andi Instagramja)