Az orvos mondta el, Tolvai Reninek milyen plasztikai műtétje volt

Az énekesnő a melle után egy másik tájékot is megcsináltatott, íme melyiket.

2021. november 23., 15:07

Szerző:

Tolvai Reni énekesnő, influenszer és sminküzletasszony nemrégiben a közösségi médiában utalt rá, hogy újabb plasztikai beavatkozásra vállalkozik. Augusztusban derült ki, hogy az egykori Megasztár-győztesnek hat évvel ezelőtt volt egy mellműtéte, holott korábban azt nyilatkozta, hogy „a plasztika nem fér össze a személyiségemmel, és sebészhez sem kell fordulnom”. Arról, hogy miért döntött annak idején mégis a mellműtét mellett, ide kattintva olvashat többet korábbi cikkünkben.

Nos, az újabb beavatkozásról nem ő maga beszélt részletesebben, hanem dr. Krasznai Zsolt, méghozzá a Life TV-n, az Ébredj velünk című műsorban.

„Ez egy új lehetőség, Amerikában fejlesztették ki. Nagyjából egy bőrfeszesítő kezelésről van szó. [...] Ez egy olyan kezelés, amit belülről kell alkalmazni, kell három vagy kettő pici, 2 mm-es metszés. Egy félórás műtéttel vagy altatásban, akár helyi érzéstelenítésben fájdalom nélkül lehet végezni egy bőrfeszesítést. Amire kitalálták ezt, az a toka, de [...] Reninél most karnál használtuk ezt”

– mondja a plasztikai sebész a műsorban, hozzátéve, hogy a felkar egy nagyon kényes terület. Az orvos arról számol be, hogy sokat beszélgettek erről Tolvai Renivel, akinek azért lett indokolt egy ilyen beavatkozás, mert az énekesnő sokszor változtatja a súlyát.

(Kiemelt kép: Tolvai Reni Instagramja)