Újabb szívműtét vár TNT Intire

TNT Inti kálváriájának még mindig nincs vége.

2023. február 9., 10:09

Szerző:

TNT Inti újabb szívműtétre vár. Sáfrány Emese párja a tavalyi évben átesett szívkatéterezésen, de most egy másik beavatkozásra is szüksége lesz. A zenésznél  szívelégtelenséget és kétféle szívritmuszavart állapítottak meg. Nemrégiben egy speciális eljárással beültettek egy úgynevezett ICD-t, ami már többször megmenthette az életét, ugyanis a zenész érzi, amikor működésbe lép.

Azt nem tudni, hogy az újabb műtétre, mikor kerül sor, mert TNT Inti várólistára került.:

„Két szívritmuszavarom és egy szívelégtelenségem van, az utóbbit az ICD-készülékkel, az egyik ritmuszavart pedig gyógyszerekkel, illetve egy beavatkozással, amelynek során elégették a problémás szívizomrostokat, megoldották. Van azonban egy másik, amit egyelőre gyógyszerrel karban lehet tartani, ezért a sürgős beavatkozásra váró betegek előttem vannak a várólistán. Amint hív az orvos, jön egy újabb speciális eljárás, az úgynevezett abláció, amelynek során ágyéktájon vezetnek be egy katétert. Ennek köszönhetően a napi tíz pirula helyett már csak hetet kell majd szednem...”

- nyilatkozta a Blikknek Zubor Krisztián, azaz TNT Inti.

A zenészért nem csak Sáfrány Emese, de az édesanyja is aggódik:

„Édesanyám Amerikában él, épp akkor jött látogatóba, amikor tavaly kórházba kellett mennem. Túlzás nélkül mondhatom, a párom mentette meg az életem, hiszen ő erősködött, hogy menjek orvoshoz. Szerencsére időben elcsípték a bajt, mert én – igazi férfi módjára – figyelmen kívül hagytam a jeleket. Akkor kiderült, hogy néhány éve volt egy szívizomgyulladásom, aztán elkaptam a koronavírust, és felerősödött a betegségem”

- mesélte a kálváriáját a zenész.

(Kiemelt kép: TNT Inti Instagramja)