Nagy szilveszteri horoszkóp: hogyan telik majd az év utolsó napja és éjszakája?

Most megtudhatja, mit tartogat a horoszkópja szilveszter napjára.

2021. december 31., 06:54

Szerző:

A szilveszter nem mindenki szíve csücske, a kötelező buli és a keserédes évbúcsúztatás miatt. Horoszkópunkban most eláruljuk, melyik csillagjegy mire számíthat az óév búcsúztatásának napján. 

Kos (03.21 - 04.19)

Ideje felébrednie és hosszú idő után újra kibuliznia magát, hogy a sok bezártság után ismét a régi fényében ragyogjon. Vegye elő játékos és szabad szellemű természetét, mert lesz kivel játszani és táncolni a kedvenc dallamaira, és szabadjára engedni minden érzelmet a szórakozás és az élvezet terén. Ezen az éjszakán nem érdemes visszafognia magát.

Bika (04.20 - 05.20)

Ebben az évben nincs szüksége túlzott újévi tapasztalatra. Valójában azokkal az emberekkel szeretne eltölteni egy éjszakát, akiket a legjobban szeret: a családjával. Legyen szó akár vér szerinti rokonságról, akár az Ön által választott családról, szíve mélyén tudja, hogy olyan emberekkel szeretne lenni, akikben megbízhat és akikkel komfortosan érzi magát. 

Ikrek (05.21 - 06.21)

A kommunikáció és a tanulás az, amit a legjobban szeret csinálni, és ami a legjobban is megy Önnek, ezért az idei újév arra ösztönzi, hogy többet űzze azt, amiben jó, és amit szeret csinálni. Csevegjen új emberekkel az alkalmazásokon keresztül, lépjen kapcsolatba régi barátaival a közösségi médiában, és vegyen részt egy-két izgalmas beszélgetésben. Mutassa meg karizmatikus énjét, és kápráztasson el mindenkit a lenyűgöző ötleteivel!

Rák (06.22 - 07.22)

Az idei újév alatt csak arra vágyik, hogy nyugodtnak, kiegyensúlyozottnak és kipihentnek érezze magát. Ahelyett, hogy bulizna, inkább összegömbölyödne a kanapén, és egy finom étellel kényeztetné magát. Csak azért, mert szilveszter van, nem jelenti azt, hogy vad éjszakájának kell lennie. Csak egy zökkenőmentes este kell ahhoz, hogy jól érezze magát, és ezzel nincs is semmi gond.

Oroszlán (07.23 - 08.22)

Ez az év partija lesz még akkor is, ha elerednek a könnyei. Az idei szilveszter az elengedésről szól, amikor végre nem kell tovább keménynek mutatnia magát, és elbúcsúzhat a gondjaitól, valamint a nehéz, fárasztó 2021-es évtől. Hagyja, hogy az érzelmei végre felszínre törjenek, mert meg fog könnyebbülni, ha végre nem kell lepleznie őket. Az este arra ösztönzi majd, hogy gondolja át, ki is valójában, és merre tart az életben. 

Szűz (08.23 - 09.22)

Szilveszter éjjel olyan elcsigázott lesz, hogy csoda, ha fent tud maradni éjfélig. Ha úgy érzi, túl fáradt ahhoz, hogy élvezze a társaságot, inkább válassza a magányt, és fordítson magára egy kis időt. Meditáljon, vagy töltse az időt tervezéssel, hogy újult erővel és kellő motivációval lépjen át az újévbe. Nem érdemes nemet mondani, ha a spirituális oldala hívja. 

Mérleg (09.23 - 10.22)

Az idei szilveszterkor csak arra vágyik, hogy ugyanolyan kiegyensúlyozott emberek vegyék körül, mint amilyen Ön is. Ha idén ez valamilyen oknál fogva nem jön össze úgy, ahogy tervezte, érdemes elengedni a hatalmas bulizást, és akár alternatív megoldásként egy csoportos videóbeszélgetést tartani azokkal, akik biztosan nem teszik tönkre a tökéletesnek tervezett estéjét.

Skorpió (10.23 - 11.21)

Ahelyett, hogy lustálkodna és elkényeztetné magát az újévi ünnepen, idén az ambíciói és a siker jár csak a fejében a Skorpiónak. A év vége meghozza a kedvét, hogy keményen versenyezzen, és csak a célt szem előtt tartva törjön a vágyai felé. Szilveszter éjjel előjön magából a főnöki énje, és ekkor is csak a karrierjére és az előrelépésre képes koncentrálni. 

Nyilas (11.22 - 12.21)

Mint általában, így szilveszterkor is csak a kaland jár a Nyilasok fejében. Lehet, hogy közhelynek hangzik, de most próbáljon meg kimozdulni a komfortzónájából, és ha ez Önnek éppen a fordítottja, mint másoknak, akik éppen, hogy kerülik a kalandokat, akkor próbáljon meg komolyan elmerülni egy beszélgetésben valaki olyannal, akiben nem csak az egyéjszakás partnerét látja. 

Bak (12.22 - 01.19)

A Bakok az egyik legjobb szilveszterükre készülhetnek, feltéve, ha elkezdenek bízni a megérzéseikben és képesek döntést hozni az igazán fontos kérdésekben. A nyitottságuknak és a jó kommunikációs képességeiknek most nagy hasznát vehetik, és életre szóló barátságokat köthetnek. 

Vízöntő (01.20 - 02.18)

Valószínűleg a rendezetlen kapcsolatai járnak majd a fejében az idei újév során. Ez az éjszaka akkor lesz igazán gyönyörű, ha azokkal az igaz barátaival vagy elkötelezett partnerével tölti, akire hajlandó minden figyelmével ráfókuszálni. Ahelyett, hogy egy egész szobányi emberrel társalogna feleslegesen, csak arra vágyik, hogy azzal a személlyel legyen, akivel nem sikerült még idén elvarrnia a szálakat.

Halak (02.19 - 03.20)

Az idei újév a 2021-es fogadalmak megtervezésével és összeírásával fog telni a Halak számára. Ha időt szakít arra, hogy feltérképezze, és pontosan meghatározza, mi az, amit az előttünk álló évben el szeretne érni, azt meg is fogja tudni valósítani, ha eléggé elszánt, és nem hagyja eltéríteni magát. Képzelje el a vágyait, és koccintson rá éjfélkor, a többi csak az akaraterején múlik. 

(Kiemelt kép: Shutterstock)