Szabó-Kulcsár Edina kislányát kórházba kellett vinni

Íme, mi történt a kis Ninával, Kucsár Edina és Csuti kisebbik gyermekével.

2021. december 1., 15:22

Szerző:

A Nyerő páros óta különös figyelem irányul Szabó-Kulcsár Edinára és férjére, Csutira, akik most másfél éves kislányukkal kapcsolatban osztottak meg egy aggasztó hírt. A napokban közzétett, azóta már eltűnt, de a Ripost által megörökített Instagram-sztori szerint Nina ugyanis folyton megüti magát, most például annyira, hogy be kellett vele menni a balesetire.

„Hát megszakad a szívem! Folyamatosan összetöri magát Nina! Holnap egy jó baleseti. Valaki nem tudja, mibe lenne érdemes öltöztetni, hogy ne tudjon magában kárt tenni?”

– írta a 30 éves anyuka a közösségi médiában annak kapcsán, hogy a kislány most a lábujját ütötte be annyira, hogy feldagadt és vérzett.

A házaspárral kapcsolatos másik, friss, de a fentiektől teljesen független hír, hogy elmentek A Gucci-ház című filmre, de a krimi Szabó András Csutinak annyira nem tetszett, hogy egy másik Instagram-sztori szerint a moziból kifelé jövet a következőket mondta róla:

„a pénztárosokban ha van egy kis jóérzés, nem engednek be embereket erre a filmre.”

Csuti saját Instagramján is mindenkit figyelmeztet, hogy nehogy megnézze az Al Pacino, Lady Gaga és Jared Leto főszereplésével készült, mellesleg sok kritikus által szintén lehúzott, de a közönség körében népszerű filmet.

(Kiemelt kép: RTL Klub/Satjóklub/Nyerő páros)