Shane Tusupot egy újabb szőke nővel fotózták le, gesztusaik igen sokatmondóak voltak

Shane Tusup új fotói kapcsán máris indulhat a kombinálás.

2023. április 4., 08:57

Szerző:

Shane Tusup a Kávébár Bazár nevű rendezvényen jelent meg a hétvégén, és azt írja a Bors című lap, hogy az eseményt egy beazonosítatlan szőke nővel látogatta meg.

A helyszínen készült fotók arra engednek következtetni, hogy az sztáredző és a hölgy között akár több is lehet egy sima munkakapcsolatnál, hiszen a nő szinte végig valamilyen formában fizikai kontaktusban volt Shane Tusuppal: megérintette a hátát, belékarolt, a kezét a vállán nyugtatta. A testbeszéd ha nem is bizonyítja, hogy romantikus kapcsolatban vannak ők ketten, egészen biztosan nem is zárja ki annak lehetőségét, szóval már be is indult a kombinálás. A szóban forgó képeket ide kattintva tekintheti meg.

Maga Shane Tusup is publikált egy posztot erről az eseményről, hiszen itt debütált saját kávémárkája, a Black Diamond. Az alább található fotókon azonban a kérdéses hölgy nem szerepel, pedig minden bizonnyal nagy hírverést biztosított volna a vállalkozásnak, ha a sztáredző a kávémárka mellett új szerelmét is bemutatja, hiszen a nagyközönség évek óta érdeklődéssel követi Shane Tusup magánéletét.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)