Shane Tusup végre felvállalta érzéseit Szabó Zsófi iránt

Szabó Zsófi egyik képe alatt vallott lényegében szerelmet a sztáredző!

2021. november 9., 11:04

Szerző:

Szabó Zsófi és Shane Tusup bár még hivatalosan nem nyilatkoztak kapcsolatukról, de már nem tudják titkolni, hogy egy ideje egy párt alkotnak. A műsorvezető és az edző már többször is lebukott, először Tusupot kapták lencsevégre lesifotósok, amint kora reggel távozott Szabó Zsófi házából, később pedig egy rajongó készített róluk képet, amint egy kávézóban kéz a kézben várakoznak a pénztárnál. Shane most Zsófi egyik Instagramra feltöltött képe alá írt szerelmes üzenetben vallott a műsorvezető iránt táplált érzéseiről.

A pár még szeptemberben bukott le, ekkor készült a Szabó Zsófi házából kora reggel sietősen távozó Tusupról a lesifotó. De már ezelőtt is lehetett sejteni, hogy a műsorvezető és az edző között több van, mint puszta barátság, vagy szimpla ismerősi kapcsolat, ugyanis Shane Tusup már hosszú hetekkel, hónapokkal előtte romantikus, vagy éppen kacérkodó üzeneteket hagyott Instagramon Szabó Zsófi képei alatt. A 33. születésnapja alkalmából például így köszöntötte az RTL Klubon futó Reggeli műsorvezetőjét.

„Nagyon boldog szülinapot kívánok a leggyönyörűbb és legtehetségesebb nőnek, akit csak ismerek. Remélem, hogy varázslatos estéd lesz a barátaiddal és a családoddal! Alig várom, hogy lássam, milyen lenyűgöző dolgokat fogsz csinálni az évben!”

– szól magyarul Shane Tusup eredetileg angolul írt születésnapi köszöntője. 

Azóta már nem csak találgatás, hogy egy párt alkotnak, így már senki nem lepődött meg azon, hogy Szabó Zsófi tegnap feltöltött képe alá, amin egyébként smink nélkül, természetesen szerepel, újabb érzelmes üzenet érkezett párjától.

„Lélegzetelállító szépséged minden egyes alkalommal elbűvöl és szótlanná tesz”

– így hangzik magyarul Shane Tusup angolul írt szerelmi vallomása.

(Kiemelt képek: Szabó Zsófi és Shane Tusup, Instagram-oldala)