Shane Tusup apuka lesz: menyasszonya most látta először sírni

Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé címlapon jelentették be a nagy hírt.

2023. november 23., 07:28

Szerző:

Igazi szenzációt tesz közzé a Best magazin ma megjelent számának a borítója: Shane Tusup és menyasszonya, Nagy Viktória Zoé gyermeket várnak! A bejelentés azért lehet meglepő, mert a sztáredző és a fitneszmodell csak júliusban jelentették be, hogy együtt vannak, igaz, kapcsolatuk akkor már vagy fél éve tartott. Az alábbi címlapfotón Nagy Viktória Zoé a kisbabáról készült ultrahangos képet tartja a hasa elé.

Shane Tusup a lapban többek között azt nyilatkozza, hogy egyelőre nem tudják a baba nemét, de ő kisfiút szeretne jobban:

„nem terveztük ilyen hamar, ugyanakkor a leggyönyörűbb ajándék, amit kaphattunk Vikivel, az az, hogy gyermekünk lesz. Mindketten egykék vagyunk, mindkettőnknek nagyon fontos a szülőkkel való hármas egységünk, amilyen most már nekünk is lesz. Még nem tudjuk, hogy kisfiú vagy kislány, de ha dönthetnék, ideálisabb lenne, ha fiú jönne először. Vinné tovább a családnevemet, és tudna majd vigyázni a kishúgára.”

Nagy Viktória Zoét pedig azzal kapcsolatosan idézzük, hogy hogyan tudták meg, hogy máris érkezik a baba:

„igazából épp együtt voltunk otthon, amikor megcsináltam a tesztet, de mindketten olyan emberek vagyunk, akiknek mindenről százszázalékos bizonyosság kell, úgyhogy még azon a héten elmentünk a nőgyógyászomhoz. Sosem láttam Shane-t sírni, de amikor kijöttünk a vizsgálóból, végig gördült egy könnycsepp az arcán. Ez persze rám úgy hatott, hogy még jobban elkezdtem zokogni.”

A pár egyébként a hónap elején, azaz három hete jelentette be az eljegyzését.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)