Shane Tusup hatalmas bejelentést tett: luxuskategóriás vállalkozásba kezd Budapesten

Ha ki tudja fizetni, hamarosan ön is Shane Tusup vendége lehet.

2023. augusztus 8., 12:03

Szerző:

Shane Tusup azt mondja, a róla terjengő pletykák miatt teszi most ezt a bejelentést, hogy ne dőljön be senki azoknak az álhíreknek, amik szerint tönkrement anyagilag. (Hogy is mehetne tönkre, amikor élete végéig állandó apanázst kap a magyar államtól?)

Nos, a sztáredző kedd délben azzal állt elő, hogy egy luxuskategóriás bárt nyit majd Budapesten, ez lesz a The Black Diamond Sky Bar. A bejelentés teljes szövege a következő:

„sziasztok srácok! Biztos vagyok benne, hogy már olvastatok vagy hallottatok szaftos pletykákat arról, hogy »tönkrementem«?! Sajnálom, de ez nagyon távol áll a valóságtól. Tulajdonképpen adtam egy hosszú személyes interjút egy hírportálnak, de azt gondolom, mindenki inkább volt kíváncsi a szaftos pletykára, mintsem a tényeken alapuló komoly üzleti döntéseimre. Őszintén szólva hosszabb ideje tartottam magamban ezt a bejelentést, még nem álltam készen, hogy megosszam a világgal. de a szalagcímek ezt most kikényszerítik belőlem. Tehát minden további nélkül büszkén osztom meg veletek. Budapest gyémántját. A The Black Diamond SkyBart! 2024 nyarán nyitunk, az ország legszebb luxus SkyBarjával! A Black Diamond SkyBar otthona a vadonatúj, Duna-parton található Infinity épület 12 .emeletének tetőtere lesz. 4 emelettel feljebb leszünk az összes többi épülethez képest. Magyarország legmagasabb SkyBar-jaként, 360 fokos kilátással a városra. 412 négyzetméteren félig fedett, félig nyitott térrel, a legelegánsabb látogatható komplexum leszünk egész évben. Ami pedig az egész projekt tetejére felteszi a pontot az »i«-re. Lesz egy kiterjesztett Infinity »végtelen« medence a SkyBar széleit körbeérve, ahonnan csodálatos kilátás fog nyílni a városra. Mi lehetne jobb otthona a DMND ginnek?! Ez lesz a legnagyobb és legmerészebb projekt eddigi pályafutásom során. Tudjátok srácok, én is ember vagyok… és mindig vissza kell kanyarodnom ahhoz a filozófiához, amit a beszédeimmel, a workshopokkal is igyekszek tanítani. Vagy közvetlenül a sportolóimnak, hogy célorientáltak maradjanak. Az üzleti élet olyan, mint a sport. Semmit sem kapunk meg egyszerűen, amiért érdemes lenne élni. Nincsenek egyszerű döntések. Készen kell állnunk áldozatokat hozni, hogy közelebb kerülhessünk az álmainkhoz. Ez történt velem. Fel kellett áldoznom egy projektet, hogy a sokkal fontosabb célra tudjak összpontosítani. A nap végén azonban összes átvirrasztott éjszaka, korai reggel és őrült nagy nyomás megéri. Amikor ott állsz, hogy megvalósítottad az álmod!”

Az alábbi posztban képeket és videókat is lehet találni a befektetésről. Egyébként a DMND nemcsak Tusup ginjének a márkaneve, Black Diamond néven már kávémárkához is adta a nevét a sztáredző.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)