Shane Tusup címlapon mutatta meg új szerelmét, Nagy Viktória Zoét

Shane Tusup és új kedvese először szerepelnek így nyilvánosan.

2023. június 14., 09:03

Szerző:

Shane Tusup magánélete azóta foglalkoztatja a közvéleményt, hogy a sztáredző elvált Hosszú Katinkától. A sportoló-médiaszemélyiség nemrég egy Instagram-posztban egy meglehetősen indulatos kirohanás részeként erősítette meg, hogy már fél éve újra kapcsolatban van, és az is kiderült már, hogy a szerelme Nagy Viktória Zoé fitneszmodell.

Nos, a páros most először szerepel együtt címlapon, méghozzá a Hot! magazin legfrissebb számának címlapján.

A lapban Shane Tusup és Nagy Viktória Zoé megerősítik, hogy már össze is költöztek, többek között a következőket teszik hozzá:

„mondhatom, hogy életemben először érzem azt, hogy egyszerűen könnyű és természetes minden együtt: olyan, mintha egész életünkben ismertük volna egymást. Viki mellett tényleg önmagam lehetek, nem kell attól tartanom, hogy nevetségessé teszem magam.”

A páros az egész napot együtt tölti. Nagy Viktória Zoé a következőképpen írja le, hogyan zajlik egy átlagos hétköznapjuk:

„együtt edzünk, együtt dolgozunk. Hatkor már az edzőteremben kezdünk együtt, ez az egyik nagy közös pont az életünkben, hisz ezzel indult a kapcsolatunk is. Utána átöltözünk, és indulunk az irodába, a vizuális tervezésben segítek neki. Utána együtt megyünk haza is. Szinte minden napunk szorosan egymás mellett telik.”

Shane Tusup arról is beszél, a szülei hogyan viszonyulnak új szerelméhez:

„édesanyám az állampolgári eskümön találkozott először a párommal. Azonnal megvolt köztük az összhang, nagyon szereti őt. Édesanyám számára ő a lánygyermek, akire mindig is vágyott! A múltkor épp Egyiptomban voltam egy sportnagyköveti rendezvényen, amikor kiderült, hogy a »lányok« a távollétemben jókat csevegtek telefonon. Apám is találkozott már vele, ő nagy rajongója a kedvesemnek.”

További részleteket olvashat az interjúból a Borsonline.hu című oldalon.

(Kiemelt kép: Shane Tusup Instagramja)