A Schumacher családtól újabb fontos bejelentés érkezett

Mutatjuk David Schumacher magyar barátnőjét is.

2021. augusztus 11., 08:31

Szerző:

A múlt héten jelentették be, hogy bemutatás előtt áll egy dokumentumfilm Michael Schumacher életéről. A legendás Formula-1-es versenyző jelenlegi egészségi állapotáról nem sokat lehet tudni, de talán ebből a dokumentumfilmből több derül majd ki.

Az autóversenyzés rajongói addig is folyamatosan várják a friss híreket a családtól, és a Bors azt írja a Sport1.de című oldalra hivatkozva, hogy a jelenleg F3-as David Schumacher arról beszélt, hogy ő is a Formula-1-be készül. David Schumacher édesapja Ralf Schumacher, aki Michael Schumacher testvére, és szintén F1-es pilóta: a két fivér annak idején egymás ellen versenyzett.

Michael Schumacher 22 éves fia, Mick Schumacher idén vált a Formula-1 versenyzőjévé, így ha a fenti képen látható David Schumachernek szintén sikerül elérnie a célját és ő is bekerül a legjobbak közé, akkor megint a család két tagja versenyezhet majd egymás ellen, csak ezúttal nem két testvér, hanem két unokatestvér.

„Az a célom, hogy bejussak a Formula-1-be. Ha az ember ilyen sok időt és pénzt fektetett már a dologba, nem lehet más a célja”

– nyilatkozta David Schumacher, akinek a barátnője szintén autóversenyző. Egy 20 éves, magyar lányról van szó, Keszthelyi Vivienről.

(Kiemelt kép: David Schumacher Instagramja)