Nem hallgat tovább a család Michael Schumacherről

Minden kiderül: dokumentumfilm készül a Forma1-es versenyzőről.

2021. augusztus 5., 08:43

Szerző:

Michael Schumacher 2013-ban szenvedett komoly balesetet síelés közben, ami után kómába került. A többszörös Forma-1-bajnokról azóta csak annyit lehet tudni, hogy 170 nap után felébredt a kómából és Svájcban lábadozik, de az állapota igen súlyos. A család részleteket sohasem tett közzé Schumacher egészségi állapotáról, és 2019-ben, a híresség 50. születésnapja alkalmából meg is erősítették egy közleményben, hogy ez szándékos:

„Michael Schumacher a legjobb kezekben van, és ami emberileg lehetséges, azt megtesszük, hogy segítsünk neki. Annak megértését kérjük, hogy követjük Michael kívánságait, és az olyan érzékeny témákat, mint az egészség, bizalmasan kezeljük, ahogy ez mindig is történt.”

A napokban azonban friss hírekkel jelentkezett Gina Schumacher, a Forma-1-legenda lánya, és a bejelentés akár azt is jelentheti, hogy vége a hallgatásnak, ugyanis a család jóváhagyásával most először egy dokumentumfilm készül Michael Schumacherről.

„Autóversenyző, sportikon, legenda. Az első, a család által támogatott film egyedi módon nyújt bepillantást Michael Schumacher hétszeres Forma-1 világbajnok életébe”

– így szól a beharangozó szöveg. A film címe az lesz, hogy SCHUMACHER, és a Netflix mutatja majd be szeptember 15-én.

(Kiemelt kép: Gina Schumacher Instagramja)