Videó: Schobert Norbertnek a hit segített túlélni a betegsége után

A felépülése után nyilatkozott a fitneszguru.

2022. április 19., 11:00

Szerző:

Schobert Norbert 22 kilós homokzsákkal aerobikozott, azért, hogy megtapasztalja, milyen érzés ekkora súlyfelesleggel tornázni. A fitneszguru Barta Sylviával edzett együtt, amelyet a TV2 Mokka című műsorában láthattak a nézők. Schobert Norbert rengeteg megpróbáltatáson van túl: már 10 évvel ezelőtt is volt egy szívműtétje, tavaly pedig covid-sztrókot kapott. Elmondása szerint nagyon szerencsés ember, mert egészséges, jól érzi magát és tud sportolni. Hozzátette, hogy a hit és az egészség segít túlélni mindent. 

A fitneszguru a fogyás titkát nem a sportban, hanem az étkezésben látja: fontosnak tartja az egészséges, sokoldalú táplálkozást, de szerinte fogyni csak akkor lehet, ha odafigyelünk arra, mennyi szénhidrátot fogyasztunk és mikor, melyik napszakban. Schobert Norbert napi háromszor étkezik, a reggelit és a vacsorát nem viszi túlzásba.

Barta Sylvia és Schobert Norbert a közös edzésük során plusz súlyokat tettek magukra, hogy tudják, milyen érzés egy túlsúlyos ember számára az aerobik. A műsorvezető hozzátette, hogy hirtelen nagyon nehézzé vált a mozgás és szó szerint a túlélésért küzdött, ám nem csak ő, de a fitneszguru is jobban elfáradt.

Még több hír Schobert Norbert drámájáról

Schobert Norbert agyának 50 százaléka nem működött az érelzáródása után

Schobert Norbert úgy gondolja, hogy a covidtól kapott sztrókot

Schobert Norbert arról beszélt, milyen tünetei lettek a sztróktól

(Kiemelt kép: dfp.hu)