Rúzsa Magdi elmondta, miért rettegett eljönni a kórházból újszülött hármas ikreivel

Rúzsa Magdi veszélyeztetett terhesként a várandósság utolsó hónapjait kórházban töltötte.

2022. június 29., 09:48

Szerző:

Rúzsa Magdi szerepel a Hot! magazin friss számának címlapján. A 36 éves énekesnő hármas ikrei február elsején születtek meg, és az egykori Megasztár-győztes többször beszélt már arról, hogy még segítséggel együtt is mekkora kihívás egyszerre három kisbabát nevelni.

Ezúttal többek között a terhessége időszakáról is mesél:

„nagyon szerettem a várandósságomat, tele voltam érzésekkel. Persze, az aggodalom is bennem volt végig, hogy mindenkivel minden rendben legyen. A terhesség alatt előfordulhatott volna bonyodalom, ezért az utolsó időszakot a kórházban töltöttem, és látogatásra sem volt lehetőség. Nehéz feladat volt, ugyanakkor úgy éltem meg, mintha elvonultam volna: teljesen ki tudtam zárni mindent, csak velük foglalkoztam, és olyan érzéseket mantráztam a babáimnak, amiket már magzati korban át akartam adni nekik.”

Rúzsa Magdi annyira biztonságban érezte magát várandóssága során a kórházban, hogy rettegett az ezt követő időszaktól:

„annyira csak a kórházban éreztem biztonságban magam, hogy rettegtem eljönni. Amikor először mehettem ki egy sétára, sírva fakadtam az utcán, annyira új volt, hogy kint járok. Féltem ettől az érzéstől, nagy mélységeket, magasságokat éltem meg az elején! Volt bennem egy erős pánik, hogyan tudok létezni három babával azon a biztonságon túl, amit a kórházban tapasztaltam. Lassan aztán elkezdtem levetkőzni ezt, itthon is óriási segítséget kaptam a szeretteimtől.”

Rúzsa Magdi és a férje természetesen azóta már beleszokott a nagycsaládos életbe, sőt, az énekesnőnek annyi az energiája – hiperaktívként írja le önmagát –, hogy erre a nyárra egy 25 koncertből álló turnét is elvállalt, sőt már stúdióban is volt, minden bizonnyal új dalokat rögzíteni.

Rúzsa Magdiról még többet!

Rúzsa Magdi a szoptatás miatt nem edzhet

Rúzsa Magdi meghökkentő vallomása: Mintha nevetgélnének rajtam odafönt

Videó: kiderült, hány kilót szedett fel Rúzsa Magdi a terhessége alatt

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)