Rúzsa Magdi is a legjobban kereső sztárok között: elképesztő összeget vett ki a cégéből

Újabb sztárról derült ki, mennyit keresett 2022-ben: Rúzsa Magdinál az összeg százmillió forint felett van.

2023. június 1., 18:30

Szerző:

A nyilvános cégadatok között most váltak elérhetővé a cégek tavalyi éves beszámolói – köztük Rúzsa Magdi cégének 2022-es pénzügyi mérlege is. A Blikk arról ír, hogy ez a mérleg pozitív, de még mennyire, hogy pozitív.

Korábban Majkáról, Sebestyén Balázsról és Kovács Ákosról írták meg a lapot, hogy mennyit kasszíroztak cégeiken keresztül, de szintén ma derült ki, hogy Galambos Lajos ugyancsak szépen keresett az utolsó évben, amit a börtönön kívül töltött. Feltehető, hogy fia vezetésével vállalkozásai addig is termelni fogják a pénzt, amíg a Lagzi Lajcsi néven is ismert trombitás a büntetését tölti.

Nos, az adatok szerint Rúzsa Magdi cége, a Plagiguel Kft. tavaly 48 millió forint adózott eredményt ért el. Az énekesnő ezt az összeget ki is vette a cégből, sőt, nemcsak ezt, hanem a korábbi eredménytartalékot is, így most 107 millió forinthoz juthatott hozzá a cégből.

Az összeg már csak azért is tekintélyes, mert Rúzsa Magdi hármasikrei 2022. február 1-én születtek meg, így ezt a 48 milliós bevételt úgy érte el, hogy az év első hónapját terhesen kórházban töltötte, majd az ezt követő hónapokból is nyilván igen sok időt elvitt az újszülöttek gondozása.

Volt tehát mire koccintani a napokban – igaz, az alábbi posztot Rúzsa Magdi elsősorban a névnapja alkalmából jelentette meg.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)