Galambos Lajos a börtönben ülve is keres: így zuhognak be a milliók

Galambos Lajos ugyan börtönben van, de a cégei működnek tovább. Íme néhány megdöbbentő szám.

2023. június 1., 13:29

Szerző:

Most váltak nyilvánossá a celebek vállalkozásainak 2022-es adatai, és miután Majka, Kovács Ákos és Sebestyén Balázs már sorra került, most Galambos Lajos tavalyi keresetét is megírták a lapok.

A Lagzi Lajcsi néven is ismert zenész idén tavasszal megkezdte a börtönbüntetését, de ez nem jelenti azt, hogy a vállalkozásai ne működhetnének tovább. Több cégét is a fia, Galambos István irányítja mostantól.

A Blikk azt írja továbbá, hogy Galambos Lajos cégein keresztül több Kft-ben is érdekelt, és ezek között kettő is van, amelyek 30 millió forint feletti adózott eredményt produkáltak. A mulatóssztár mocsai birtokán található halastó gazdálkodásával foglalkozó cég ezen kívül még másfél millió forintot termelt.

Galambos Lajosnak tehát, úgy tűnik, az anyagiakkal nem lesz gondja addig sem, amíg a börtönben ül – sokkal aggasztóbb a zenész egészségügyi állapota.

„Egyre gyengébb vagyok, nagyon keveset eszem, már alig vagyok képes a pépesített, turmixolt ételek elfogyasztására is. Nem kapok külön ételeket, ugyanazzal kell beérnem, mint a többi fogvatartottnak, csak éppen azokat a kajákat leturmixlova tudom elfogyasztani”

– mondja korábban a trombitás.

(Kiemelt kép: Galambos Lajos Instagramja)