Rúzsa Magdi rejtélyes vallomást publikált hármas ikrei fotójával

„Ugye jól döntöttünk?” – merül fel a kérdés Rúzsa Magdi posztjában.

2022. december 8., 10:58

Szerző:

Rúzsa Magdi az első karácsonyára készül édesanyaként: hármasikrei februárban születtek meg. Bár a babák arcát nem mutatja meg a közösségi médiában, viszonylag gyakran posztol róluk. Most egy olyan fotót tett ki róluk, amin Lujza, Keve és Zalán a kandalló előtt ülnek az adventi, karácsonyváró hangulatban berendezett szobában.

Rúzsa Magdi a képhez a következőket írja.

„Más értelmet nyertek a pillanatok. Csak hátradőltem és néztem őket. Pár perc, hiszen az ilyen idill gyorsan elszáll három egykorú esetén, de nekem megállt az idő. Soha életemben még nem láttam ilyen szépet. A valóságos csoda volt minden színével. A mi csodánk. Közben kalapált a szívem és a lelkem a szeretettől, ami akkora, amit elképzelni sem tudtam soha. Áthúzott fölöttünk egy pajkos angyalka, aki gyakran járt hozzánk játszani, már korábban is. Odaült a zongora tetejére és nevetgélve nézte hol őket, hol meg engem. »Ugye jól döntöttünk?« – kérdezte huncutul. »Jól!« – mondtam, és belekortyoltam a reggeli kávémba”

– meséli Rúzsa Magdi az alábbi posztban.

Rúzsa Magdi egyébként nemcsak a karácsonyra, hanem a nagykoncertjére is készül, ami ráadásul dupla lesz: február 24-én és 25-én lehet majd az énekesnő műsorát megtekinteni az Arénában.

(Kiemelt kép: Rúzsa Magdi Instagramja)