Rubint Réka lányát durva dologgal vádolják

A Schobert-család viszont mindent tagad!

2021. október 28., 09:59

Szerző:

Schobert Norbi és Rubint Réka valószínűleg már hozzászoktak, hogy a netezők lépten-nyomon betámadják őket valamivel, és már nem is igazán tudnak olyat csinánli, ami ne szúrna szemet valakinek. Idő közben azonban a gyerekeik is kezdenek felnőni, és mivel legnagyobb lányuk, Lara is egyre többet szerepel a nyilvánosság előtt, érthető módon ő is a kommentelők célkersztjébe került. 

Ezúttal azzal kezdték el támadni a Schobert-családot, hogy Lara egészen biztosan megnagyobbíttatta a melleit, mivel friss képein szembetűnő a változás. A kommentelők nagy része ezt azért nehezményezi, mert a fitneszguru lánya még csak most töltötte be a tizennyolcat. Sőt, egyesek azt állították, biztosan a 18. születésnapjára kapta szüleitől a nagyobb melleket.

Rubint Réka általában nem reagál különösebben az ilyen jellegű támadásokra (nem úgy, mint férje), de most még ő is úgy érezte, hogy tiszta vizet kell öntenie a pohárba lánya érdekében, így a Story magazinnak elmondta az igazságot.

„A lányom nem műttette meg a mellét, ezt szeretném tisztázni. Lara genetikailag az édesanyám típusa: vékony lábak, dús keblek. Szerencsés alkat, és közben ne feledkezzünk meg arról sem, hogy 18 éves lett, felnőtt nő vált belőle. (…) Mint mindenki, ő is nővé érett, aminek vannak fizikai jelei. Szóval Lara nem feküdt kés alá, amint felnőttkorúvá vált, sőt nincsenek is ilyen irányú tervei”

– árulta el a sztáredző.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi Instagram-oldala)