Rácz Jenő most már végképp kiakadt: Nem akarok káromkodni

Rácz Jenővel már másodszor fordul ez elő.

2024. január 8., 08:49

Szerző:

Rácz Jenő a bosszúságát-felháborodását osztotta meg a hétvégén az Instagramon. Dupla defektet kapott ugyanis az autója, és ráadásul nem is először. A következőket írta egy azóta már eltűnt Instasztoriban.

„Nem akarok káromkodni, komolyan mondom. Most kaptunk egy dupla defektet, egy rohadt kátyútól, még a felni is széttört, mind a kettő. És komolyan mondom nektek, ez nem az első. Ez nem az első! Ezt nem hiszem el, ilyen utakat!”

– írta Rácz Jenő, fényképet is posztolt a defektről, illetve a széttört felniről, amit a Bors című kiadvány lementett, ezért ide kattintva meg lehet nézni.

Ami viszont permanensen fent van az Instagramon, az Rácz Jenő rajongása az ökölvívás iránt, aminek szerinte ugyanolyan népszerűnek kéne lennie, mint a labdarúgásnak.

„Sokat ugyan nem konyítok a boxhoz, viszont nagyon megszerettem! Közszereplőként ha tehetem bármikor szívesen viszem jó hírét ennek a sportágnak,nagyon sokan írtatok nekem az elmúlt időben, hogy a Sztárbox miatt elkezdtétek a boxot, mert inspiráltunk titeket, úgyhogy nekem már önmagában ezért megérte! Ugyanis nem csak a foci létezik a földön mint sport, ez a sportág is megérdemli ugyanazt a figyelmet és törődést és támogatás”

– írja Rácz Jenő a Veterán boxolók alapítványa által rendezett eseményen készült alábbi fotóhoz.

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)