Rácz Jenő és Gyuricza Dóra intim részleteket vallott be a gyerekvállalásról

Elmondták azt is, miért jött szóba az örökbefogadás és hány gyereket szeretnének.

2021. szeptember 30., 07:32

Szerző:

Az RTL Klub főzős műsorából, A Konyhafőnökből ismert házaspár, Rácz Jenő és Gyuricza Dóra tegnap már beszéltek arról, hogy DNS-vizsgálaton jártak, erről az ide kattintva elolvasható cikkünkben írtunk részletesebben. Most a frissen megjelent Story magazin címlapján szerepelnek ők, és azt mondják, korábban már az örökbefogadásra is gondoltak.

„Kiderült, hogy mindketten extrém termékenyek vagyunk”

– kezdi a sztárpár a jó hírrel azzal kapcsolatban, hogy mi derült ki a DNS-vizsgálaton. Itt azt is megtudták, hogy nincs közöttük genetikai összeférhetetlenség, gyermeküknek nem adnak majd át örökletes betegségeket vagy rendellenességeket.

Rácz Jenő arról is beszél a Story magazinban, hogy hány gyermeket szeretnének, de a dolgot természetesen nem döntötték előre el véglegesen:

„Dóri három gyereket szeretne, de mindig azt mondom: majd ha az elsőn túl vagyunk, megbeszéljük, hányszor csináljuk még végig. Mindketten nagy családot szeretnénk, de én valahogy úgy képzelném – és erről Dórival is beszélgettünk már –, hogy részemről két sajáttal megelégednék, és a harmadikat, negyediket örökbe fogadnánk. Azt gondolom, a föld extrém módon túlnépesedik, és rengeteg az árva gyermek.”

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra egyébként két hónappal ezelőtt, július utolsó napján házasodott össze, kattintson ide az esküvőről szóló összeállításunkért!

(Kiemelt kép: Rácz Jenő Instagramja)